Skip to main content

Kiinteistönhoitajia kesätöihin

Etsimme nyt tarkalla työotteella ja reippaalla asenteella varustettuja KIINTEISTÖNHOITAJIA kesäkaudeksi 2021. Tehtäviin voivat kuulua esimerkiksi nurmikoiden leikkaus, ulkoalueiden hoitaminen sekä viheralueiden kunnossapito. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätön. Pääasia on, että olet valmis käärimään hihat ja oppimaan uutta - kaikki työntekijät saavat perehdytyksen tehtäviinsä. Yrityskielenä on suomi, jonka myötä edellytämme hyvää suomen kielen osaamista. Ajokortin ja voimassa olevan työturvakortin katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesäduunin ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi asiakasyrityksissämme. Työt alkavat viimeistään touko-kesäkuun aikana ja kestävät syyskuun loppupuolelle. Useille kauttamme työllistyneille kesätyöntekijöillemme on avautunut myös kesän jälkeen mahdollisuus jatkaa töitä esimerkiksi osa-aikaisena opintojen ohella.

Jos työnkuva kuulostaa omalle, niin ole yhteydessä meihin sähköpostilla, soittamalla tai poikkea suoraan toimistollamme. Lisätiedot työtehtävistä antavat ja hakemukset voi lähettää:

Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Sanna Kovalainen 050 444 4425 sanna.kovalainen@sihti.fi
Heli Keränen 050 444 4465 heli.keranen@sihti.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Kovalainen, +358 504444425, sanna.kovalainen@sihti.fi

Kiinteistönhoitajia kesätöihin

Kajaani
Kokopäiväinen

Julkaistu 31.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus