Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

KIINTEISTÖNHOITOPÄÄLLIKKÖ

Johtamaan ja kehittämään kiinteistönhoidon yksikköä

Pääset kehittämään osaamistasi edelleen tässä monipuolisessa tehtävässä, jossa saat esimiehen täyden tuen työllesi.

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan kunnan tilapalvelut hakee

KIINTEISTÖNHOITOPÄÄLLIKKÖÄ avoinna olevaan työsuhteeseen.

Tuusulan tilapalvelut tuottaa, ylläpitää ja kehittää Tuusulan kunnan omistamia kiinteistöjä kunnan omaan käyttöön. Olemme osa kasvu ja ympäristö -toimialuetta, ja tilapalvelussa on yhteensä noin 75 työntekijää. Vastuullamme on kunnan omistamat toimitilat, kiinteistöt ja rakennukset, joita on yhteensä noin 170 000 m2. Tehtävänämme on huolehtia siitä, että kunnan toimijoilla on terveelliset, turvalliset, taloudelliset ja toimivat tilat käytössään.  

Tehtävässäsi johdat tilapalveluiden kiinteistönhoidon tulosyksikköä. Kiinteistönhoitomme vastaa kunnan kiinteistöjen teknisestä isännöinnistä sekä kunnan kiinteistöomaisuuden arvon säilymisestä ja kehittämisestä. Yksikössä työskentelee kiinteistönhoitajamme (17 henkilöä) sekä kunnossapitotiimimme (7 henkilöä), joka tekee kiinteistöjen pienkorjauksia. Työnkuvaasi kuuluu johtamisen ja esimiestehtävien lisäksi ylläpitoyksikön hallinnolliset asiat sekä tilaajatehtävät.

Emme voi kilpailla palkan suuruudella, vakinaisen työsuhteen palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Sen sijaan tarjoamme sinulle vakaan työnantajan, hyvän työyhteisön, pidemmät lomat, näköalapaikan kunnallisella kiinteistö- ja rakennussektorilla, ja ainoastaan satunnaiset ylityöpaineet. Ennen kaikkea me tarjoamme merkityksellisen työn, kun pidät omalta osaltasi huolta yhteisestä omaisuudestamme.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva rakennusalan koulutus. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilta Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 10.10.2021 mennessä sähköisesti www.tuusula.fi/tyopaikat.

Jokainen meistä on oman elämänsä taiteilija. Tuusulassa voi rakentaa omanlaisensa elonkaaren: pienen kunnan edut, suuren kaupungin kyljessä antavat mahdollisuuksia vaikka mihin. Vireät kyläyhteisöt, lukuisat museot ja persoonalliset tapahtumat pitävät kunnan sykettä yllä. Irtioton maailman ääriin voi silti helposti tehdä, onhan alueellamme Suomen kansainvälisin lentokenttä. Tuusula − Elämisen taidetta.

www.tuusula.fi

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

KIINTEISTÖNHOITOPÄÄLLIKKÖ

Hyrylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 11.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti