Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kiltan rekrykoulutus (metalli)

Haluatko saada työpaikan metallialan tehtävissä alansa johtavista yrityksistä Päijät-Hämeessä? Löytyykö sinulta kiinnostusta tai hieman aikaisempaa kokemusta metallialan töistä? Haluatko päivittää osaamistasi tai tehdä jopa alan vaihdon täysin uudelle alalle? Metallialan työtilanne on erittäin hyvä ja uusia osaajia tarvitaan. Vastasimme kysyntään ja järjestämme rekrykoulutuksen yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa! Tarjolla on loistava mahdollisuus saada pysyvä työpaikka, otatko haasteen vastaan?

MITÄ?

 • Metallialan rekrykoulutus alanvaihtajille tai alasta kiinnostuneille.  
 • Koulutuksen järjestää Kilta Henkilöstöpalvelu Oy yhteistyössä metallialan yritysten ja Koulutuskeskus Salpauksen sekä TE-palveluiden kanssa.
 • Mukana on Päijät-Hämeen teknologiateollisuudessa toimivia johtavia ja menestyviä yrityksiä, mm. Kavika Oy, Kailin Oy, Stemet Oy, JVS Steel Oy, Levypyörä Oy ja Padasjoen Metalli Oy.

MIKSI?

 • Konepajojen tilauskirjat täyttyvät hurjaa vauhtia ja uusia työntekijöitä tarvitaan nopeasti!
 • Tarvetta on mm. käsi- ja robottihitsaajille, asentajille, särmääjille, koneistajille ja ohjelmoijille.
 • Koulutus suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä suoraan alan yritysten kanssa.

KENELLE?

 • Oletko kädentaitoinen tekijä, joka kutsutaan aina ensimmäisenä korjaus- tai remonttiavuksi?
  • Voit hakea rekrykoulutukseen, jos sinut löytää vapaa-ajalla usein erilaisten omien projektien parista.
 • Haluatko hankkia lisää osaamista ja tuoda oman kädenkäden jälkesi myös muiden nähtäville?
 • Sopiiko elämäntilantilanteesi parhaiten tiivis, kattava ja käytännön läheinen opiskelu?

Koulutus alkaa elokuussa 2021 ja on kestoltaan n. 2–3 kuukautta. Jokaiselle koulutukseen valitulle tehdään yrityksen kanssa henkilökohtainen ja räätälöity koulutussuunnitelma aikaisemman kokemuksen mukaan. Koulutuksen alussa on lyhyt yleisjakso lähiopetuksena Koulutuskeskus Salpauksessa, jonka jälkeen siirrytään työssäoppimaan suoraan yritykseen. Pääset oman alansa kokeneiden ammattilaisten perehdytykseen ja työskentelemään yritysten tuotannossa. Jokainen koulutuksen loppuun asti suorittanut tulee saamaan työpaikan!

Haluatko olla mukana? Aloitamme haastattelut heti, joten jätä hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 3.10.2021 mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Valinta tapahtuu henkilökohtaisen haastattelun perusteella. Rekrykoulutukseen voivat hakea kaikki työttömät tai työttömyysuhanalaiset, kuten lomautetut tai määräaikaisessa työsuhteessa olevat, yli 20-vuotiaat työnhakijat (Huom! Yläikärajaa ei ole).

Voit käydä tutustumassa mukana oleviin yrityksiin osoitteissa www.kavika.fi , www.kailin.fi , www.stemet.fi , www.jvs-steel.fi , www.levypyora.fi ja www.padasjoenmetalli.fi .

Lisätietoja koulutuksesta antaa HR-Konsultti Johanna Kauppinen puh. 040 728 8728.

Kiltan rekrykoulutus (metalli)

Lahti
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 03.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus