Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kioskityöntekijä

Restel Tapahtumaravintoloiden ydinosaamista on suurten yleisö- ja yksityistilaisuuksien ravintolapalveluiden suunnittelu ja toteuttaminen. Hartwall Arenan ravintolatarjonta yllättää monipuolisuudellaan. Ravintolat tarjoavat runsaasti erilaisia herkullisia vaihtoehtoja: gourmet-annoksista street foodiin ja kaikkea siltä väliltä. Asiakkaita palvellaan aina ilolla ja ripeästi, eikä Arenalta tarvitse ikinä lähteä tyhjin vatsoin!

 

Etsimme nyt kioskityöntekijöitä keikkaluonteiseen työhön Hartwall Arenan tapahtumiin! 

Työajat vaihtelevat tapahtumasta riippuen. Hartwall Arena toimii Jokereiden kotihallina. Jokereiden otteluiden lisäksi Hartwall Arenalla järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten musiikkikeikkoja ja konsertteja.

Edellytämme hakijoilta:

  • Reipasta ja joustavaa palveluasennetta
  • Hygieniapassia
  • Vähintään 16 vuoden ikää

Kokemus asiakaspalvelu-, kioski- ja kahvilatyöstä katsotaan eduksi. Arvostamme iloista ja positiivista työskentelyotetta. 

Töitä on tarjolla Hartwall Arenan kioski- ja fastfoodpisteillä sekä käytettävyytesi mukaan myös muissa Restelin tapahtumataloissa, kuten Helsingin Jäähallilla ja Metro Areenalla.

 

Kiinnostuitko?  Jos nappasi, lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian ja kerro osaamisestasi tehtävään liittyen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön, jossa jokainen päivä on erilainen. Saat käyttöösi Go Onin henkilöstöedut sekä säännöllisen työskentelyn kautta myös Restelin huikeat henkilöstöedut käyttöön.

 

Lisätietoja tarvittaessa antaa Marianne Manninen p. 050 574 7205.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti