Skip to main content

Kiinnostaako sinua työskentely dynaamisessa energiayhtiössä?

Haemme Vaasaan vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen

tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää

Työssäsi pääset työskentelemään monipuolisten, kooltaan ja haastavuudeltaan vaihtelevien konserniyritysten parissa, yhdessä muun taloushallintotiimimme kanssa. Hoidat konserniyritystemme taloushallintoa itsenäisesti kirjanpidosta tilinpäätöksiin, saaden avuksi kaiken tarvitsemasi tuen. Kirjanpito- ja tilinpäätösvastuun lisäksi tehtävään sisältyy mm. arvonlisä- ja veroilmoitukset sekä viranomaisraportointia.

Lisäksi tarjoamme sinulle joustavan työajan, kattavat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuurisetelit, monipuolista tukea osaamisesi ja kehittymisesi tueksi sekä konsernimme muut henkilökuntaetuudet.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi/tradenomi) ja aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksien teosta. Myös rutiinit ovat tärkeä osa työtäsi, mutta niiden lisäksi toivomme sinun myös olevan kiinnostunut näkemään numeroiden taakse ja olemaan mukana kehittämässä taloushallinnon sähköisiä prosesseja.

Yhteistyön tekeminen on kaiken toimintamme keskiössä. Tämän vuoksi toivomme sinulta positiivisia yhteistyötaitoja, ja ennen kaikkea kykyä ottaa vastaan apua ja tarjota sitä muille.

Tehtävään haemme tarkkaa, motivoitunutta, oma-aloitteista sekä positiivista tiimipelaajaa. Katsomme eduksi, jos sinulla on syvällisempää osaamista käyttöomaisuuskirjanpidosta ja/tai IFRS:stä.

Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään viimeistään 21.8.2022.

Huomaathan kuitenkin, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jan-Krister Tekoniemi (puh. 010 505 5041) elokuussa ti 2.8. klo 9-11 sekä ti 9.8. klo 9-11.

EPV Energia lyhyesti

EPV Energia Oy on kotimainen energiayhtiö, joka tuottaa ja hankkii noin 5 % kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Yhtiö tuottaa ja hankkii sähköä ja lämpöä osakkailleen, kotimaisille energiayhtiöille. EPV on myös yksi merkittävimmistä sähkönsiirtäjistä Suomessa. EPV Energialla on jo 70 vuoden kokemus vastuullisesta energiantuotannosta. Panostamme määrätietoisesti päästöttömään, toimintavarmaan energiantuotantoon. Tavoitteenamme on hiilineutraali sähköntuotanto vuoteen 2030 mennessä. Vuonna 2021 päästöttömien osuus EPV Energian sähköntuotannosta oli jo 84,2 prosenttia. Vuonna 2021 EPV-konsernin liikevaihto oli 440 miljoonaa euroa, ja vuoden lopulla henkilöstömäärä oli 118. www.epv.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirjanpitäjä

EPV Energia Oy
Vaasa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Evijärvi
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Eezy Oyj
Uusimaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti