Skip to main content

Kirjanpitäjä

Teknisen tukkukaupan pitkäikäinen ja arvostettu asiakasyrityksemme HL Group Oy etsii kauttamme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta KIRJANPITÄJÄÄ Pohjois-Helsingissä sijaitsevaan toimipisteeseen.

Työtehtävät

Tulet olemaan keskeinen osa tiivistä taloustiimiä. Tiimissä toimit monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä ja osallistut taloushallinnon prosessien kehittämiseen.

Päävastuualueeseesi kuuluu yrityksen ulkoistetuista perinnästä ja osto- sekä myyntireskontrista vastaaminen. Tehtävääsi kuuluu tiivis yhteistyö yrityksen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi toimit Rillion (ent. Palette) -laskujenkäsittelyjärjestelmän pääkäyttäjänä vastaten järjestelmän kehityksestä ja talon sisäisestä käyttäjätuesta sekä osallistut tarvittaessa juoksevan kirjanpidon hoitamiseen.

Edellytykset

Sinulla on jo kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä ymmärrät taloushallinnon eri osa-alueet ja keskisuuren yhtiön talouden kokonaisuuden. Koulutustaustasi on esimerkiksi merkonomi tai tradenomi (laskentatoimi). Olet joustava, palveluhenkinen, jämäkkä, ystävällinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Arvostamme itsenäistä työotetta, kokemustasi taloushallinnon ohjelmistoista ja myös kiinnostusta uusien tietojärjestelmien oppimiseen. Työssäsi tarvitset myös englannin kielen taitoa.

Edut

Saat monipuolisen ja vastuullisen tehtävän arvostetussa teknisen tukkukaupan yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät. Kokemuksesi ja kiinnostuksesi myötä voit vaikuttaa toimenkuvasi laajentumiseen muihin taloushallinnon tehtäviin.

Käytössäsi on joustavat etätyömahdollisuudet, laaja työterveyshuolto sekä virike- ja työsuhdepolkupyöräetu ja lounasetu omaan henkilöstöravintolaan.

Lisätiedot

Aloitus on sopimuksen mukaan elo-syyskuun aikana. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Poolia Suomi Oy:ssä Tarja Laakso (15.7.2022 asti) ja Sanna Majava (8.8.2022 lähtien):

Tarja Laakso
0207290837
tarja@poolia.fi

Sanna Majava
0207290838
sanna@poolia.fi

HL Group Oy

HL Group Oy on nykyaikainen tekninen tukkukauppa, joka palvelee laajaa asiakaskuntaa niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin markkinoilla. Yritys tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita ja brändejä kolmessa eri sektorissa: autovaraosissa, automaaleissa sekä teollisuustuotteissa. Vuonna 1942 perustetussa HL Groupissa työskentelee n. 100 työntekijää ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingin Pihlajamäessä. www.hlgroup.fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirjanpitäjä

Helsinki
Etätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti