Skip to main content

Administer on suomalainen, digitaalisiin taloushallinnon palveluihin erikoistunut auktorisoitu tilitoimisto ja älykkään taloushallinnon edelläkävijä. Teemme asiakkaidemme taloushallinnosta tehokasta ja sujuvaa, jotta asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Tarjoamme markkinoiden laajimman taloushallinnon tuen peruskirjanpidosta koko talousosaston ulkoistamiseen.

Haemme nyt joukkoomme Mikkelin toimipisteelle ammattitaitoista

KIRJANPITÄJÄÄ

Vastaat tehtävässäsi asiakasyritystemme taloushallintopalveluista. Tehtäviisi kuuluvat ulkoiseen laskentaan liittyvät tehtävät, kuten kirjanpito, tilinpäätökset sekä viranomaisilmoittaminen. Työnkuva muotoutuu osaamisesi tason mukaisesti.

Odotamme:

  • Tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta
  • Kokemusta/aitoa kiinnostusta taloushallinnon tehtävistä
  • Asiakaspalvelutaitoja
  • Itsenäistä, huolellista ja vastuullista otetta työn tekoon
  • Järjestelmällisyyttä ja numerotarkkuutta 

Arvostamme:

  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • Ruotsin ja englannin kielen taitoa
  • Kokemusta työskentelystä tilitoimistoympäristössä
  • Kokemusta eri taloushallinnon järjestelmistä sekä Excel osaamista

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta liittyä osaksi suomalaista kasvuyritystä, joka on juuri aloittanut pörssitaipaleensa. Meitä on jo 600, mutta edelleen matala organisaatio ja pienen yrityksen innostava ja rento ilmapiiri, mukavat työkaverit ja mahdollisuus kehittyä ja edetä uralla. Kasvuyhtiössä vauhtia riittää ja tilanteet vaativat joustavuutta, mutta ammattitaitoisessa ja rennossa ilmapiirissä hommat hoituvat hyvällä yhteistyöllä.

Panostamme työntekijäkokemuksen kehittämiseen monin eri tavoin, mm. joustavalla etätyömahdollisuudella joko kotitoimistosta, yrityksen muista toimipisteistä tai yhteiseltä Levin loma-asunnolta käsin. Tuemme henkilöstömme hyvinvointia tarjoamalla lounas- ja virike-edun sekä työterveyshuollon.

Oletko sinä meidän uusi kirjanpitäjämme? Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa alla olevan hakulinkin kautta viimeistään su 28.8.2022 mennessä. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Ollikainen puh. 050 5531 401 maanantaista torstaihin klo 9:00-16:00.

Administer-konserni on suomalainen talous- ja palkkahallinnon, taloushallinto-ohjelmistojen ja konsultoinnin edelläkävijä. Vuonna 1985 perustettu Administer on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu Silta Oy, Adner Oy, EmCe Solution Partner Oy, Kuntalaskenta Oy ja Yrittäjän Polku Oy.  Tarjoamme modernin taloushallinnon ratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille pk-yrityksistä suuryrityksiin ja julkishallintoon. 600 taloushallinnon ammattilaista palvelee asiakkaitamme jo 23 paikkakunnalla ympäri Suomen sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Administer on osa kansainvälistä Integra-verkostoa. Olemme pörssiyhtiö, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirjanpitäjä

Mikkeli
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 05.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

EPV Energia Oy
Vaasa
Eezy Oyj
Uusimaa
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti