Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kirjanpitäjä

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään kirjanpitäjää määräaikaiseen työsuhteeseen!

Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaiset kirjanpidon työtehtävät. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi tekijä. Tärkeintä on, että sinulla on hyvä asenne työntekoon, halu oppia sekä aktiivinen ja rohkea ote työntekoon. Edellytämme alan koulutusta (AMK tai yliopisto) ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus erilaisista taloushallinnon ohjelmistoista ja hyvät IT-taidot ovat eduksi tehtävässä. Edellytämme lisäksi hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Työt alkavat huhtikuun alussa ja kestävät noin kolme kuukautta. Palkkaus tapahtuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen pohjautuen.

Asiakkaamme tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa voit kehittää alan osaamistasi sekä hankkia arvokasta työkokemusta. Asiakkaallamme voi aueta myös jatkomahdollisuuksia vastaavissa tehtävissä jatkossa.

Kiinnostuitko?
Jätäthän hakemuksesi työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Adeccolta Aleksi Arjakka, puh. 0400 278 937. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Aleksi Arjakka, aleksi.arjakka@adecco.fi

Kirjanpitäjä

Jyväskylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus