Skip to main content

KIRJANPITÄJÄ

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä!

Haemme Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön taloushallinnon tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää.

Meillä Hoasilla kirjanpitäjänä pääset hyödyntämään taloushallinnon osaamistasi laaja-alaisesti osana mukavaa ja asiantuntevaa tiimiä. Tulet alkuun sijaistamaan pääkirjanpitäjäämme vanhempainvapaan ajan, ja jatkossa tehtävät ja työnkuva tulevat muokkautumaan valittavan henkilön osaamisen mukaan. Toivommekin sinun olevan valmis kehittämään taloushallinnon toimintaamme yhteistyössä muun organisaation kanssa. Pääasialliset työtehtäväsi painottuvat (pää)kirjanpitoon, ja osallistut myös sisäiseen ja ulkoiseen raportointiin sekä budjetin laatimiseen.

Työtehtäviisi kuuluvat siis muun muassa:

  • kirjanpito ja tilinpäätös
  • käyttöomaisuuskirjanpito
  • talousjärjestelmien pääkäyttäjyys, ylläpito sekä käytön kehittäminen
  • viranomaisraportointi

Odotamme, että olet vastannut organisaatiossasi tilinpäätöksen tekemisestä jo muutaman vuoden ajan ja ymmärrät myös konsernikirjanpidon periaatteet.

Pyörität lukuja ja rutiineja kokemuksen tuomalla varmalla otteella, mutta hahmotat  myös  laajemman  kokonaisuuden lukujen ympärillä. Toivomme, että kykenet  tuomaan  esiin  ajatuksiasi  rohkeasti  ja  oma-aloitteisesti,  ja sinulla  on  hyvät  vuorovaikutus-  ja  yhteistyötaidot. Lisäksi arvostamme kiinteistöalan  taloushallinnon  kokemusta  sekä  innostusta ja halua pitää omaa  osaamistasi  ajan tasalla. Tällä hetkellä käytössämme olevien kirjanpito-ohjelmistojen, Visman Wintime ja Assets, tuntemus on myös plussaa.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Meidän voimamme Hoasilla on osaava henkilöstömme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa ja nähdä oman kehitystyösi kädenjälki. Työnantajana olemme turvallinen ja työyhteisönä mukava – huumori piristää päiviämme. Meillä pääset myös mukaan aidosti merkityksellisen tekemisen pariin. Lisäksi nautimme kilpailukykyisistä työsuhde-eduista.

Lisätietoa tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Marika Alakare, puh. 040 661 3371. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 9.5.2021 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI-16040. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas vuokraa asuntoja pääkaupunkiseudulla opiskeleville. Opiskelijakotimme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa ja niissä asuu yli 18 000 asukasta, joista noin kolmannes on kansainvälisiä opiskelijoita. Vuosittain rakennutamme 200 – 500 uutta asuntoa ja peruskorjaamme 200 – 300 asuntoa. Meillä työskentelee vakituisesti yhteensä yli 60 asiakaspalvelun, kiinteistöjen ylläpidon ja rakennuttamisen sekä taloushallinnon ammattilaista. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampissa. Lisätietoja saat osoitteesta www.hoas.fi.

KIRJANPITÄJÄ

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus