Skip to main content

CABB on maailmanlaajuinen kemian alan yritys. Olemme toimineet Kokkolassa vuodesta 1984 lähtien ja työllistämme siellä noin 230 henkilöä. Kokkolan tehtaallamme valmistamme rahtivalmistuksena kasvinsuojeluaineita ja niiden välituotteita.

Olemme vahvistamassa taloushallinnon organisaatiotamme ja haemme Kokkolaan vakituiseen työsuhteeseen

KIRJANPITÄJÄÄ

Pääasiallisena tehtävänäsi on hoitaa yrityksemme kirjanpidon kuukauden vaihteen jaksotuksiin, kirjauksiin ja täsmäytyksiin liittyviä tehtäviä sekä hoitaa viranomaisvelvoitteita kuukausittain.

Arvostamme tarkkaa, oma-aloitteista työskentelyotetta ja yhteistyökykyä. Meillä menestyy henkilö, joka on joustava ja kantaa oman vastuunsa yhteisessä tekemisessä.

Muutaman vuoden työkokemus kirjanpitäjän tehtävistä sekä englannin kielen taito ovat edellytys työtehtävien menestyksellisessä hoitamisessa.

Tehtävässä vaaditaan tradenomin tutkinto tai vastaava kaupallinen koulutus. Edellytämme tehtävään valittavalta hyväksyttyä terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän hyvin menestyneessä yrityksessä ja pääset osaksi kansainvälistä konsernia. Henkilöstöstämme pidetään hyvää huolta tarjoamalla hyvät henkilöstöetuudet.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa kirjanpitopäällikkö Tiina Ahola puh. 046 8760525

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 19.09.2021 mennessä osoitteeseen recruiting@cabb-chemicals.fi  Paikka täytetään, kun sopiva henkilö löytyy.

Lue lisää meistä www.cabb-chemicals.com

Kirjanpitäjä

Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus