Skip to main content

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Fingrid on keskeinen vaikuttaja energia-alan murroksessa ja kehittää tulevaisuuden puhdasta sekä markkinaehtoista sähköjärjestelmää.

Meillä on avoin ja yhteisöllinen työskentelyilmapiiri. Jaamme aktiivisesti tietoa ja tuemme toisiamme ihan joka päivä. Kannustamme totuttujen ratkaisujen kyseenalaistamiseen ja vastuunottoon oman työn toimitusjohtajuudesta. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Vahvistamme konsernin ulkoista laskentaa ja etsimme pääkonttoriimme Helsingin Metsälään

KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen. Kirjanpitäjän tehtävä on uusi, minkä vuoksi vastuualuettasi ja tehtävän laajuutta voidaan tarkentaa kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tehtävässä huolehdit emoyhtiön ja kahden tytäryhtiön käyttöomaisuuskirjanpidosta ja muista kirjanpidon tehtävistä. Työhösi kuuluvat kirjanpidon täsmäytyksiä, kuukausittaista dokumentointia ja yhtiöiden viranomaisilmoituksia. Vastuualueeseen on mahdollista sisällyttää kokonaisvastuisia tehtäviä tytäryhtiön kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Tiivis yhteistyö kollegoiden kanssa auttaa sinua hoitamaan tehtävää menestyksekkäästi ja mahdollistaa tarvittavan sijaistamisen ruuhkahuippujen ja lomien aikana.

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus kirjanpidon tehtävistä ja hyvä ymmärrys ulkoisen laskennan kokonaisprosesseista, käyttöomaisuuskirjanpidosta ja verotuksesta (EVL ja AVL). Arvostamme tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta esim. AMK ja työn kautta hankittua osaamista. Aikaisempi kokemus Microsoft Dynamics 365:n ja Kasperi käyttöomaisuusohjelmiston käytöstä katsotaan eduksi. Tulet hyvin toimeen suomen ja englannin kielellä.

Olet tarkka ja suoriudut täsmällisesti myös rutiiniomaisista tehtävistä. Luonteeltasi olet palveluhenkinen, muita arvostava ja suhtaudut talouden prosessien ja järjestelmien kehittämiseen myönteisesti. Toivomme, että toimit tiimityössä osallistuen ja otat aktiivisen roolin kirjanpidon ja taloushallinnon työtapojen, työkalujen ja käytänteiden kehittämisessä. Haluat oppia uutta ja vaikuttaa osaamisellasi. Työssäsi olet itsenäinen ja työotteeltasi ennakoiva myös paineen alla.

Panostamme työntekijöiden kehittämiseen ja ammatilliseen kasvuun, ja meille on tärkeää henkilöstömme hyvinvointi ja työssä viihtyminen. Perehdytämme uudet osaajat tehtäviinsä huolella. Tukenasi on neljän hengen tiimi ja muut talouden ja rahoituksen asiantuntijat.  Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset.

Soita ja kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, p. 050 344 6864.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta viimeistään 28.9.2021. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Kirjanpitäjä

Fingrid
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus