Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kirjanpitäjä

Haluatko mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista?

Kirjanpitäjänä vastaat nimettyjen Suomen ja Norjan St1-yhtiöiden käyttöomaisuuskirjanpidosta ja siihen liittyvästä viranomaisraportoinnista. Lisäksi osallistut suomalaisten yhtiöiden kirjanpitoon sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadintaan. Tehtäviisi kuuluvat myös kirjanpitoon ja arvonlisäverotukseen liittyvät kontrollit. Työn sisältöä on mahdollista myös räätälöidä aiemman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Työskentelet osana kirjanpitotiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä muun muassa pääkirjanpitäjien kanssa. Me St1:llä teemme töitä ilmastonmuutoksen hillitsemisen eteen ja rakennamme samalla puhtaampaa huomista. Odotammekin myös sinulta halua kehittyä, kykyä kyseenalaistaa totuttua ja motivaatiota innovoida uusia työskentelytapoja. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy myös sitoutumista ja nälkää kasvaa omassa roolissasi!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (esim. tradenomi, merkonomi)
  • Muutaman vuoden aiempaa kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä
  • Tilinpäätöstaitoa, arvonlisä- ja tuloverotusosaamista sekä käyttöomaisuuskirjanpidon tuntemusta poistoeroineen
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa – ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi
  • Hyviä IT-taitoja (erityisesti erinomaista excel-osaamista) ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä – katsomme eduksesi aiemman kokemuksen Microsoft AX/D365:sta ja/tai PowerBI:sta

Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kehitysorientoitunut, tehokas, tarkka ja oma-aloitteinen työskentelyote. Haluat kehittää omaa asiantuntemustasi jatkuvasti ja jaat osaamistasi mielelläsi myös muulle tiimille. Olet joustava, pysyt sovituissa aikatauluissa ja sinulta löytyy paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten tehtävien parissa monipuolisessa ja haastavassa ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä kirjanpidon ammattilaisena. Tueksesi saat asiantuntevat kollegat, jotka suhtautuvat intohimoisesti paitsi omaan työhönsä myös missioomme puhtaamman huomisen rakentamisesta. Pääset osaksi kasvavaa ja innovatiivista pohjoismaista energiayhtiötä, jolla on selkeä visio ja draivia viedä muutosta eteenpäin. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pasilassa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian - viimeistään 31.10.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Saat lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista ottamalla yhteyttä Baronan rekrytointikonsultti Sanna Minkkiseen, p. +358 44 033 4356 tai sanna.minkkinen(at)barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: sanna.minkkinen@barona.fi, +358 44 033 4356

St1 Nordic Oy

St1 Nordic Oy on johtava pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1250 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on 980 henkilöä. www.st1.com

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kirjanpitäjä

St1 Nordic Oy
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus