Skip to main content

Kirjanpitäjä Accountor

Accountor on alansa edelläkävijä, joka haluaa olla aina askeleen edellä. Tähän tavoitteeseen kirittävät uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen. Accountor on a+ -luokan työpaikka, joka on tunnettu avoimesta ja joustavasta työympäristöstä, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä.

Etsimme Accountorin energiseen ja osaavaan tiimiin KIRJANPITÄJIÄ eri puolelle Suomea. Työssäsi vastaat itsenäisesti kirjanpidon asiakkaistasi yrityksen asiakaslupauksen mukaisesti: ”aloitteellista asiakaspalvelua, aina ajallaan ja oikein.” Et kuitenkaan jää työssäsi yksin, vaan sinulla on apunasi osaavat ja kokeneet asiantuntijat sekä mahdollisuus hyödyntää Accountorin runsasta koulutustarjontaa.

Accountorille tärkeää on aktiivinen ja konsultoiva vuorovaikutus asiakkaiden kanssa, joten toimiessasi asiakasyrityksien kirjanpidon ja tilinpäätösten parissa, odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä aitoa halua auttaa asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan. Työnkuvasi tarkentuu aikaisemman osaamisesi, motivaatiosi ja kehittymishalusi mukaan.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta kirjanpidon sekä tilinpäätösten työtehtävistä sekä alalle valmistavaa koulutusta, esimerkiksi tradenomi, merkonomi, KTM. Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen persoona, jolla on jo valmiiksi kokemusta Procountor, tai Netvisor -ohjelmista. Eduksesi katsotaan KLT-tutkinto sekä englannin sekä ruotsin kielen osaaminen.

Accountor tarjoaa sinulle joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Sinulla on käytössäsi alan parhaat työvälineet ja tiimin tuki. Mielekäs ja innostava työympäristö ovat Accountorille tärkeitä ja yrityksen henkilöstötutkimusten mukaan työpaikalla on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki.

Sopimus solmitaan ensin määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen tarkastellaan mahdollista jatkoa. Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Go On:n nettisivujen kautta viimeistään 30.1.2022 mennessä. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä sekä hakuun liittyen antaa yksikönjohtaja/HR-päällikkö Satu Pirhonen numerosta 050 475 9000 tai sähköpostitse satu.pirhonen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Kirjanpitäjä Accountor

Joensuu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus