Skip to main content

Kirjanpitäjä Eqvitia Oy:lle

Tule Eqvitian iloiseen ja dynaamiseen joukkoon!

Asiakasyrityksemme toiminnan laajentuessa haemme heidän joukkoonsa osaavaa KIRJANPITÄJÄÄ.

Työtehtävät

Työtehtävässäsi vastaat itsenäisesti omista kirjanpitoasiakkaistasi, kokeneen kirjanpitotiimin tuella. Lisäksi olet mukana kehittämässä kirjanpidon prosesseja halutessasi myös muita yrityksemme toimintoja. Työtehtävät ovat varsin monipuoliset.

Odotamme sinulta

Kaupallista koulutusta, voit olla koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi tai merkonomi. Edellytämme kokemusta osakeyhtiöiden kirjanpidosta. Tärkein ominaisuus työssä pärjäämiseksi on aito kiinnostus alaa ja kirjanpitäjän työtä kohtaan. Kirjanpitäjän työ on vastuullista ja siinä tarvitaan itsenäistä otetta. Toivomme, että olet joustava ja kehittämishaluinen persoona.

Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen, jossa työtehtävät ovat monipuolisia ja asiakkaat mukavia. Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi vastuullisten tehtävien parissa ja kasvamaan kirjanpidon asiantuntijana. Kannustamme mm. KLT-tutkinnon suorittamiseen.

Tarjoamme iloisen ja rennon työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut, kuten virkistysreissuja Etelä-Eurooppaan. Eqvitia panostaa henkilökuntansa osaamiseen, ilmapiirimme on innostunut, tekeminen tiimihenkistä ja kannustavaa. Viihtyisät, modernit toimitilamme sijaitsevat aivan kauppakeskus Sepän vieressä Jyväskylän Seppälässä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Go On:n nettisivujen kautta viimeistään 19.12.2021 mennessä. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä sekä hakuun liittyen antaa Jyväskylän Go On toimiston HR-päällikkö Emmi Leppänen numerosta 0443346292 tai sähköpostitse [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirjanpitäjä Eqvitia Oy:lle

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti