Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kirjanpitäjä - Hämeenlinna

Kirjanpitäjä - Hämeenlinna

Tilipalvelu Yrityssilta Oy on yli 25 vuotta toiminut perheyritys, joka tarjoaa monipuolisia taloushallinnon palveluita kanta-hämäläisille ja kauempanakin sijaitseville yrityksille Hämeenlinnan Rengossa sijaitsevasta toimistosta. Käytössämme on nykyaikaiset taloushallinnon ohjelmat, työvälineet ja toimitilat sähköisten taloushallinnon palveluiden tuottamiseksi asiakkaillemme.

Etsimme rekrytointiyhteistyössä Tilipalvelu Yrityssilta Oy:lle tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää/yritysneuvojaa vahvistamaan tiimiä. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan viimeistään 1.8.2021. 

Kirjanpitäjänä/yritysneuvojana saat oman asiakaskunnan, jolle olet sekä yhteistyökumppani että asiantuntija kirjanpitoon liittyvissä asioissa. Taustastasi ja uratoiveistasi riippuen pääset vastaamaan myös asiakasyritysten palkanlaskennasta. 

Toivomme sinulta vankkaa työkokemusta asiakaskirjanpidoista, tilinpäätöksistä ja ilmoituksista viranomaisille sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Palkanlaskennan kokemus katsotaan eduksi.  Hyvä asiakaspalveluasenne, oma-aloitteellisuus ja joustavuus edesauttavat asiakasyhteydenpidossa, koska asiakasneuvonta kuuluu olennaisena osana toimenkuvaasi. Arvostamme myös KLT- ja PHT-tutkintoa tai hyvää valmiutta niiden suorittamiseen.    

Tilipalvelu Yrityssilta tarjoaa sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Saat käyttöösi nykyaikaiset taloushallinnon ohjelmat ja työvälineet. Ammatillista kehittymistä tuetaan ja sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin koulutuksiin. Toimisto sijaitsee Hämeenlinnan Rengossa ja sinun on mahdollista tehdä osittainen myös etätöitä.

Kiinnostuitko? Toivoisimme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka et täyttäisikään ihan kaikkia toiveitamme.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 435 6653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella myös Tilipalvelu Yrityssillan toimitusjohtajalta Simo Siltalopilta, puh. 0500 287 461 / simo.siltaloppi@yrityssilta.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.5.2021  mennessä osoitteessa  https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Kirjanpitäjä - Hämeenlinna

Hämeenlinna
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus