Skip to main content

Kirjanpitäjä Kajaaniin

Oletko kokenut kirjanpitäjä ja kaipaat uutta työympäristöä tai uutta kulmaa työhösi? Tai oletko kenties kerryttänyt osaamista muissa taloushallinnon tehtävissä ja haluaisit nyt siirtyä uralla askeleen eteenpäin vastaamaan kokonaisvaltaisesti kirjanpidosta? Jos tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt asiakkaamme kirjanpitäjää vastaamaan kokonaisvaltaisesti kirjanpidon prosesseista aina tilinpäätökseen saakka.

Toivomme sinulta jo useamman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä, esimerkiksi kirjanpitäjän tai taloushallinnon assistentin roolista käsin ja kykyä ottaa vastuuta myös itsenäisesti. Sinulla on hyvät IT-taidot ja otat uudet järjestelmät suvereenisti haltuun. Käytössä oleva on järjestelmä on Mepco. Kokemus palkanlaskennasta ei ole välttämätöntä mutta katsotaan eduksi. Yrityksen työkielenä on suomi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mukavassa tiimissä ja vakavaraisessa perheyrityksessä.

Työsuhde solmitaan alustavasti työsuhteena Baronan kanssa, mutta jatkossa on mahdollista, että työsuhde siirtyy suoraan asiakasyritykseen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkapyynnön kera oheisen linkin kautta 22.7.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian.

Tietosuojasyistä emme voi käsitellä sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Hae paikkaa viimeistään 22.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: terhi.alasalmi@barona.fi, 0503039519

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kirjanpitäjä Kajaaniin

Barona Flex
Kajaani
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja