Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kirjanpitäjä OP Osuuskunnalle taloushallinnon tiimiin

Hei kirjanpitäjä, onko mielessä aloittaa uusissa hommissa heti loppukesästä? Tässä olisi paikka tarjolla, sillä etsimme kirjanpitäjää OP Osuuskunnalle taloushallinnon tiimiin projektiin tuotantoon siirtyvän materiaalien tarkastukseen ja käsittelyyn. Projekti kestää maaliskuun 2023 loppuun saakka ja työ on kokoaikainen.

Pääset mukaan moniammatilliseen tiimiin, jossa työt urakoidaan yhdessä valmiiksi. Työnkuva on itsenäinen ja se tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet työn tekemiseen juuri sinulle sopivaan aikaan.

Etsimme näppärää ja ripeää tekijää, joka viihtyy tarkkuutta vaativien työtehtävien äärellä. Olet numerotarkka ihminen, jolle lukujen parissa työskentely on luontevaa. Teet töitä omatoimisesti ja itseohjautuvasti sekä kykenet aikatauluttamaan omaa työviikkoasi. Uskallat kysyä apua sekä lähteä rohkeasti ottamaan selvää asioista, mikäli jokin asia on sinulle uusi tai epäselvä. Apua ja tukea työhösi saat kyllä!

Työssä vaaditaan sujuvaa Excelin käyttöä, päivittäisessä työssä tarvitset lisäksi muiden MS Officen ohjelmien osaamista. Kirjanpidon perusosaaminen sekä aiempi kokemus taloushallinnon tehtävistä on edellytys työssä pärjäämiselle. Aiempi kokemus ja osaaminen reskontrasta on iso etu.

Saat kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa sekä tiimin tuen läpi projektin. Töitä voi tehdä perehdytyksen jälkeen suurelta osin etänä, myös Helsingin Vallilan OP:n tilat ovat käytössäsi.

Mikäli tämä työ voisi olla sinun seuraava askeleesi urallasi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 7.7.2022.

Työsuhde solmitaan määräaikaisena työsuhteena maaliskuuhun 2023 saakka Tribedon kanssa. Työt alkavat heinäkuun lopussa tai elokuun alussa sopimuksen mukaan. Me Tribedolla tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen tiimin tuen sekä työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Lisätietoja paikasta voit kysellä sähköpostitse [email protected].

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Työhön valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

 

 

Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirjanpitäjä OP Osuuskunnalle taloushallinnon tiimiin

Helsinki
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Muu koulutustaso

Julkaistu 08.07.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti