Skip to main content

Kirjanpitäjä / taloushallinnon esihenkilö

Joensuun Isännöinti-Ykköset Oy on vuonna 1992 perustettu täyden palvelun isännöintitoimisto. Toimimme Itä-Suomen alueella ja painotamme arvojemme mukaisesti toiminnassamme paikallista kumppaniverkostoa, hallinnon ja talouden avoimuutta ja läpinäkyvyyttä sekä modernia viestintää. Asiakaslupauksenamme on tehdä sovitut asiat sovitulla tavalla ja sovitulla aikataululla sekä ajatella toiminnan vaikutuksia pitkälle tulevaisuuteen.

  

Haemme asiakkaallemme Joensuun Isännöinti-Ykköset Oy:lle KIRJANPITÄJÄÄ / TALOUSHALLINNON ESIHENKILÖÄ Joensuuhun.

Työhösi kuuluu asunto-osakeyhtiöiden talouden monipuoliset tehtävät sekä kirjanpitotiimimme johtovastuu. Vastaat itsenäisesti nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta, veroilmoituksista ja tilinpäätöksistä. Toimit kolmen kirjanpitäjän esihenkilönä tukien heitä työssä sekä varmistaen työn ja työtapojen kehittymisen. Tulevaisuudessa tavoitteenamme on kasvattaa tiimin kokoa, joten toivomme sinulta valmiuksia tiimin eteenpäin viemiseksi. Olet myös mukana kehittämässä palveluiden digitaalisuutta. Lisäksi toimit yrityksemme talouden kokonaisvaltaisena asiantuntijana, jota johto ja muu henkilöstö konsultoi tarpeen mukaan.

 

Arvot

Arvomme ovat luottamus, paikallisuus ja ihmisläheisyys. Luottamus syntyy avoimuudesta, käytännön teoista ja pidetyistä lupauksista. Olemme paikallinen yritys ja se näkyy niin hankinnoissa, alueen tuntemuksessa kuin kumppanivalinnoissa. Teemme ennen kaikkea töitä ihmisiä varten ja toimimme tulkkina päivittäisen elämän ja taloyhtiömaailman välillä.

 

Sinulta toivomme

Odotamme sinulta luottamuksellista, rehellistä ja asiakasta kunnioittavaa otetta työhön. Tarkkuus, huolellisuus ja organisointitaidot ovat sinulle itsestäänselvyys, mutta lisäksi tarvitset työssäsi hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä kehittävää otetta oman ja muiden työn johtamiseen ja tiimin eteenpäin viemiseksi. Teet työtäsi oma-aloitteisesti ja itsenäisesti uskaltaen myös haastaa itseäsi.

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus ja usean vuoden kokemus kirjanpidon tehtävistä, myös tilinpäätöksistä. Arvostamme kokemusta kiinteistöjen mutta myös liikeyritysten kirjanpidosta. Toivomme sinulta aiempaa esihenkilökokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä, kunhan sinulla on valmiudet ja tahtoa kasvattaa itsestäsi tiimin vetäjä.

Käytät työssäsi Visman kirjanpito-ohjelmistoa (L7), myös Fivaldin osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

  • Kehittyvän, ihmisläheisen ja luotettavan työpaikan, joka toimii arvojensa mukaan
  • Vaihtelevia työpäiviä, joihin voit myös itse vaikuttaa
  • Huipputiimin sekä nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät työn tueksi
  • Etätyömahdollisuuden tiimin vetovastuu huomioiden
  • Osaamisen kehittämisen työkaluja
  • Monipuoliset henkilöstöedut

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä, viimeistään lokakuun alussa. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Rekrytoinnista vastaa Go On Joensuu, mutta työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa.

Jos etsit uusia haasteita talouden johtamisen parissa, jätä hakemuksesi linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun yksikönjohtaja / HR-päällikkö Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-pe klo 9-16), [email protected]

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti