Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kirjanpitäjä Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy, Helsinki

Hakuaika alkaa: 17.05.2022
Hakuaika päättyy: 05.06.2022

Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy on Kesko Oyj:n osakkuusyhtiönä toimiva tilitoimisto, joka hoitaa noin 1100 asiakkaan kirjanpito-, verotus- ja yhtiöoikeudelliset palvelut. Yhtiön liikevaihto on 10,4 milj. € ja henkilökuntaa on 130 henkeä.

VTP Oy:n Helsingin tilipalveluyksikössä työskentelee 19 henkilöä, jotka vastaavat Etelä-Suomen alueella toimivien Kesko Oyj:n ketjuliiketoimintaa harjoittavien vähittäiskauppa-yritysten (K-Supermarket, K-Market ja Neste K) kirjanpidon, verotuksen ja laskenta-asioiden hoidosta.

Haemme Helsingin yksikköön vakinaiseen työsuhteeseen

KIRJANPITÄJÄÄ
(T I L I N E U V O J A)

Innostutko numeroiden analysoinnista ja asiakaspalvelusta? Olet yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Etsimme uudistuvaan joukkoomme kaupan alasta kiinnostunutta kirjanpitäjää. Tehtävä sisältää kauppiaiden kirjanpidon ja sisäisen laskennan hoidon aina tilinpäätökseen ja verotukseen saakka. Tehtävässäsi saat tukea osaavilta asiantuntijoilta ja opit uutta.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (tradenomi tai laskentamerkonomi)
- valmiutta ja halua SAP-pohjaisen integroidun kirjanpitojärjestelmän käyttöön
- henkilö-, yritys- ja arvonlisäverolakien tuntemusta
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja paineensietokykyä

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, neuvottelutaitoa ja asiakokonaisuuksien hahmottamista. Kokemus tilitoimistotyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle:
- mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän K-ryhmässä
- mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn osaavan yhteistyötiimin tukemana
- omat asiakkaat ja mahdollisuuden toimia läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa
- koulutus- ja kehittymismahdollisuudet työssäsi
- Kesko-konsernin henkilökuntaedut

Lisätietoja tehtävästä antaa tilipalvelupäällikkö Marko Ratilainen, p. 010 5322058.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksin ja CV 5.6.2022 mennessä oheisen linkin kautta.
----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti