Skip to main content

Kirjastoneuvoja, anonyymi rekrytointi

Espoon kaupunginkirjastossa on haettavana kirjastoneuvojan määräaikainen tehtävä.

Kirjastoneuvoja työskentelee palveluympäristö-prosessissa koko Espoon kirjastoverkon alueella. Hänen työpanostaan tarvitaan asiakaspalvelussa, erityisesti lähikirjastoissa, sekä oman prosessin töihin. Palveluympäristö-prosessin vastuulla on mm. kirjastojen ja tilojen turvallisuuteen ja kunnossapitoon liittyviä tehtäviä. Kirjastoneuvojan työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelun ohella mm. kiinteistöjen huoltopyyntöjen tekemistä, yhteyshenkilönä toimimista kirjastokiinteistöjen korjaus- ja muutostöissä sekä tilojen kunnon ja yleisilmeen seurantaa. Aikaisempi kokemus edellä mainitun kaltaisista kiinteistöjen ylläpitoon liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä tehtävässä on reipas asenne ja ripeä työote, joita tarvitaan kiinteistöjen akuutteja haasteita ratkottaessa.

Espoon kaupunginkirjastossa tehtäväkierto on jokaisen oikeus ja velvollisuus. Työnkuvasi samoin kuin työpisteesikin tulee siis todennäköisesti muuttumaan ajan myötä. Saat opetella uusia taitoja ja tehtäviä, ja kirjasto saa osaamisesi monipuolisesti käyttöön.
Espoon kaupunginkirjastossa teemme työtä aktiivisen läsnäolon periaatteen mukaan, jossa jokainen ottaa vastuuta koko kirjastosta ja asiakkaille tarjotaan erilaisia palveluja oma-aloitteisesti.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunginkirjasto
Työaika: KVTES:in mukainen toimistotyöaika 36h 15min / vk
Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.9.2022-31.12.2024

Työ on kaksivuorotyötä ja siihen sisältyy myös viikonloppuvuoroja. Työn aloitus ja -perehdytys tapahtuu Tapiolan kirjastossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka

Kelpoisuusehto: Soveltuva ammatillinen perustutkinto tai ammattitutkinto

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta.

Aikaisempi kokemus kiinteistöjen ylläpitoon liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Tavoitteena on kohdentaa huomio ammatilliseen osaamiseesi sekä työkokemukseesi.

Rekrytoiva esimies arvioi hakemustasi ilman henkilötietojasi (nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- yms. tunnistetiedot). Huomioithan siis vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita eikä sisällä näitä tunnistetietoja. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijoiden henkilötietoja.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyvät tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Alustavat haastatteluajat to 25.8. 8-12 ja pe 26.8. 9-12.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoja saa soittamalla asiakaspalvelupäällikköille arkisin 8-15:
Anssi Sajama puh. +358 (0)46 877 3629 tai
Juha Kortesluoma puh. +358 (0)43 825 1808
Työpaikan osoite: Kulttuuriaukio 2, 02100 ESPOO
Palkkaus: 2330,36€
Työ alkaa: 1.9.2022 - 31.12.2024
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 23.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-05-156-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 09.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11555295

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti