Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kirjastovirkailija

Etsimme kirjastovirkailijaa määräaikaiseen sijaisuuteen Keskustakirjasto Oodin digitiimiin Mediakulttuuriyksikköön. Keskustakirjasto Oodi on vilkas, kaikille avoin uuden ajan kirjasto ja kirjallisuuden talo. Se on yksi Helsingin kaupunginkirjaston 37 toimipisteestä. Oodi tarjoaa tietoa, taitoja ja tarinoita. Sinne on helppo tulla opiskelemaan, harrastamaan, oleskelemaan ja työskentelemään.

Tehtävänkuvaus: Kirjastovirkailijan tehtävän painopisteenä on asiakkaiden opastaminen erilaisilla (makerspace) laitteilla kuten 3D-tulostimella, vinyylileikkurilla, suurkuvatulostimella ja ompelukoneilla. Lisäksi tehtävässä osallistutaan logistisiin tehtäviin ja asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on Oodissa ykkösjuttu ja Oodin koko henkilökunta työskentelee kaikissa palvelupisteissä. Työtä tehdään vuoroissa, myös viikonloppuisin.

Tehtävän vaatimukset:
Soveltuva ammatillinen tutkinto esimerkiksi kirjasto- tai media-alan ja kokemusta kirjastotyöstä sekä makerspace (= Kaupunkiverstas) -laitteista kuten 3D-tulostimista, ompelukoneista, vinyylileikkurista jne.

Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen taito.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
Hyviä asiakaspalvelutaitoja, halua oman osaamisen kehittämiseen ja uusien taitojen omaksumiseen sekä kykyä itseohjautuvaan tiimityöskentelyyn. Siksi sinulla on oltava hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä työskentelyotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen.

Eduksi luetaan:
Viestintätaidot ja monipuolinen muu kielitaito sekä halu ja kyky opetella laajemmin Kaupunkiverstaan laitteiden käyttöä. Lisäksi luemme eduksi kokemuksen Sierra kirjastojärjestelmän käytöstä.

Yhteystiedot: Sami Jyläs
Palveluesimies
sami.jylas@hel.fi
p. 0401393317
Työpaikan osoite: Töölönlahdenkatu 4, 00100 HELSINKI
Palkkaus: 2366,59 euroa/kk
Työ alkaa: 14.6.-31.12.2021
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 26.05.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KUVA-05-27-21
Ilmoitus jätetty: 12.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Kirjastovirkailija

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus