Skip to main content

Kirjeiden esikäsittelijä, Seinäjoki

Kirjeiden esikäsittelijä, Seinäjoki

Etsimme reippaita kirjeiden esikäsittelijöitä aamu- ja iltavuoroon Seinäjoelle.

Työtä suoritetaan noin klo 04:00–21:00 välisellä ajalla aamu- tai iltavuoroissa, pääsääntöisesti arkisin. Keskimäärin töitä on tarjolla 12-25h/vko.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikasempaa kokemusta kirjeiden esikäsittelystä, sillä tehtävään perehdytetään hyvin. Toivomme hakijalta kuitenkin huolellisuutta, sitoutuneisuutta sekä iloista ja reipasta tekemisen meininkiä. Palkkaus PAU:n työehtosopimuksen mukaisesti.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaisesti ja hyvälle työntekijälle mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja arkisin klo 8-16 välillä antaa rekrytointikonsultti Roosa Ojala, roosa.ojala@bolt.works.

Vinkkaa myös kaverisi Boltille töihin ja tienaa sinulle sekä kaverillesi 250€!

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Kirjeiden esikäsittelijä, Seinäjoki

Seinäjoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus