Skip to main content

Kirvesmiehiä Kemiin

Jätä avoin hakemus KIRVESMIEHEN paikkaan Kemin alueelle!

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy kokemusta kirvesmiehen töistä, itsenäinen työskentelyote sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Arvostamme reipasta asennetta, joustavuutta sekä huolellisuutta tekemääsi työtä kohtaan. Valitsemme työkohteen osaamisesi mukaan, joten ei väliä oletko ulko- vai sisätimpuri tai työskenteletkö puun- tai betonin parissa.

Rennon ja viihtyisän ilmapiirin lisäksi Sihti tarjoaa työntekijöilleen täsmällisen palkanmaksun, kilpailukykyisen palkan, työterveyshuollon Terveystalolla sekä laadukkaat työvaatteet. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hyvälle tekijälle voi löytyä töitä pidemmäksikin aikaa!

Mikäli koet, että olisit etsimämme henkilö, laita hakemusta tulemaan jo tänään oheisen linkin/painikkeen kautta! Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Minja Murtomaa
050 444 4452

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minja Murtomaa, minja.murtomaa@sihti.fi

Kirvesmiehiä Kemiin

Sihti
Kemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja