Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kirvesmies, 2 paikkaa

Kirvesmies, 2 paikkaa

Rakennustyö Arto Hirvonen on siilinjärveläinen vuonna 2010 perustettu rakennusliike. Yritys on kasvanut voimakkaasti kysynnän kasvaessa ja työllistää tällä hetkellä n. 25 rakennusalan ammattilaista. Erilaisten rakennustöiden lisäksi yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu myös maanrakennus ja sähkötyöt. Menestymisen kulmakivenä on ollut koko ajan asiakaslähtöisyys ja toiminnan ammattimaisuus suunnittelusta toteutukseen.

Asiakkaamme liiketoiminnan kasvaessa etsimme vahvistukseksi ammattitaitoisia kirvesmiehiä!

Haemme osaajaa, jolle kertynyt kokemusta laajasti erilaisista tehtävistä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät ovat vaihtelevia töitä perustuksista aina viimeisen listan asennukseen, osaamisen ja aikaisemman kokemuksen mukaisesti.

Työn kesto on useita kuukausia, mahdollisuus vakinaistua.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ota heti yhteyttä. Työt alkavat pikaisella aikataululla sopivien tekijöiden löydyttyä. Tässä työssä on mahdollisuus työllistyä toistaiseksi voimassa olevaan työsopimukseen.

Rekrytointiprosessista vastaa Bolt.Works Oy.
Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Lappalainen p. 050 544 2105 ja Jere Roivainen p. 050 477 4899

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Kirvesmies, 2 paikkaa

Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus