Skip to main content

Kirvesmies

Rakennustoimisto Eero Reijonen Oy on tunnettu vuodesta 1984 lähtien vastuullisena ja laadukkaana maakunnan rakentajana. Oman perustajaurakoinnin lisäksi he ovat toteuttaneet lukuisia tunnettuja teollisuus-, liike- ja julkisenrakentamisen uudis- ja saneerauskohteita Pohjois-Karjalan ja Savon alueella.

Haemme asiakkaallemme Rakennustoimisto Eero Reijoselle KIRVESMIEHIÄ (3KPL) Joensuuhun.

Työssä pääset tekemään kaikkia kirvesmiehen töitä. Työkohteiden joukossa on sekä uudisrakentamista että remontointia ja työtä tehdään sekä sisätiloissa että ulkona.

Odotamme sinulta rakennusalan työkokemusta sekä työkalujen vahvaa hallintaa. Odotamme sinulta myös työturvallisuuskorttia sekä ahkeraa ja työtä pelkäämätöntä asennetta työtä kohtaan. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa sekä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on kokoaikaista, ma-pe klo 7-15.30. Palkkauksessa noudatamme rakennusalan työehtosopimusta, kokemus huomioidaan. Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kesto määräytyy asiakkaamme tarpeen mukaan. Alustava arvio töiden kestolle on noin 1kk.

Tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Työntekijöillämme on käytössä Go Onin henkilöstöetuohjelma, jossa on noin 70 rahanarvoista etua ja alennusta koko perheelle. Verkkoportaalissa on tarjolla tuotteita ja palveluja laidasta laitaan useilta yrityksiltä. Valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin ja autoiluun liittyviä etuja. Kuukausittain on myös vaihtuvia kampanjoita ja erilaisia arvontoja. Voit helposti ladata Henkilöstöetuohjelman mobiililaitteesi etusivulle.

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- Koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirvesmies

Joensuu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti