Skip to main content

Kirvesmies

Kirvesmies

Etsimme asiakkaillemme ammattitaitoisia yleiskirvesmiehiä, jotka hoitavat työnsä rivakalla työtahdilla ja rautaisella ammattitaidolla. Työtehtävät ovat vaihtelevia kirvesmiehen tehtäviä lattiasta kattoon osaamisen ja kokemuksen mukaan. Sisä, saneeraus ja uudistyömaille. Kohteet sijaitsevat Kymenlaakson alueella.

Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille kulkemista ja päivittäistä liikkumista. Omat työkalut katsotaan eduksi. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työn menestyksekäs suorittaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn kirvesmiehen työtehtävissä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä oikeanlaista asennetta työntekoon.

Etusi Boltin työntekijänä:
Vähintään TES:n mukainen, hyvä palkka sekä bonusta erinomaisesta työstä. Työterveyspalvelut käytössäsi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
Boltin oma sovellus, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti. Ammattitaitoiset rekrytoijamme apunasi työsuhdeasioissa.

Kysyttävää työstä? anni.syrjanen@bolt.works +358 50 4000856

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Kirvesmies

Kouvola
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus