Skip to main content

Kirvesmies

Kirvesmies

Haemme asiakasyrityksellemme rakennustyömaalle

kirvesmiestä/rakennustyöntekijää.

Työaika on 7-15:30 ja töitä tehdään maanantaista perjantaihin. Työ on monipuolista rakentamista uudisrakentamisen puolella; työtehtävät vaihtelevat sen mukaan mikä vaihe työmaalla on menossa.

Työ on fyysisesti rankkaa ja sinulla tulee olla itsenäinen ote työntekoon. Toivomme sinulta monipuolista kokemusta ja ammattitaitoa rakennusalalta sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Täysi-ikäisyys, voimassa oleva työturvakortti sekä sujuva suomen kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä. Jos työturvakortti uupuu tai on umpeutunut, me autamme sen hankinnassa.

Työt alkavat nopealla aikataululla joten jos kiinnostuit, hae paikkaa välittömästi.

Me Boltilla tarjoamme vähintään TESin mukaisen palkan, asialliset työvarusteet, mahdollisuuden tienata lisää bonusjärjestelmän kautta sekä kätevän mobiilisovelluksen, jonka kautta työsuhteeseen liittyvät asiat sekä tuntien kirjaus on vaivatonta ja nopeaa!

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Avainsanat: Kuvanlukutaito

Kirvesmies

86600 Haapavesi
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja