Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kirvesmies

Kirvesmies

Haemme asiakkaallemme KIRVESMIEHIÄ (2 hlöä) Kokkolaan.

Asiakkaallamme on tarjota monipuolisia rakennusalan työtehtäviä Kokkolan alueella. Aikaisempi kokemus mm. muottihommista, betonitöistä sekä viimeistelytyötehtävistä vaaditaan tehtävässä. Olet itseohjautuva tiimipelaaja, joka haluaa suoriutua työtehtävistä tehokkaalla ja tarkalla työotteella. Töiden arviotu kesto on muutaman kuukauden, mutta asiakkaan tilanteen salliessa, työt voivat jatkua myös pitkälle loppu vuoteen saakka.

Asiakkaamme tarjoaa mahtavat tiimin, pääset osaksi huippua työporukkaa ja voit vaikuttaa työtehtäviesi monipuolisuuteen omalla osaamisellasi sekä asenteellasi.

Työssä menestyäksesi tarvitset positiivista asennetta ja työhön tarttuvaa, itsenäiseen työskentelyyn tottunutta otetta. Kykenet työskentelemään osana tiimiä, olet täysi-ikäinen ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa nopeasti sillä työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Kirvesmies

Kokkola
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus