Skip to main content

Kirvesmies Hyvinkäälle

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalvelualan uusi piristys. Me teemme asiat paremmin ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Uusimaan, Itä-Uusimaan ja Kanta-Hämeen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä, Porvoon ja Riihimäen keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin, mahdollisuus myös vakinaistua.

 

Haemme asiakkaallemme kirvesmiestä Hyvinkäällä sijaitsevalle rakennustyömaalle. Työmaita löytyy myös muualta Kanta-Hämeestä sekä Uudeltamaalta. Työ sisältää sisäpuolen töitä kuten väliseinien tekemistä ja listoituksia jne. Odotamme ammattimaista työjälkeä, kuvienlukutaitoa sekä rehtiä ja omatoimista otetta työhön. Muu rakennusosaaminen katsotaan eduksi.

 

Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, ja asenne kohdallaan. Palkka määrittyy kokemuksen ja osaamisen mukaan. Kohteen valmistuttua ammattilaisille löytyy seuraava kohde. Tällöin oma auto katsotaan eduksi, koska kohteet eivät aina sijaitse julkisten yhteyksien varrella.

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/12250005 tai soita arkisin klo 8-15, Tina 040 355 2167, niin sovitaan haastatteluaika!

 

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös suosittelijasi, kuten työnjohtaja edellisiltä työmailta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kirvesmies Hyvinkäälle

Hämeenlinna
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti