Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kirvesmies Lahden alueelle

Kirvesmies Lahden alueelle

Haemme asiakasyrityksellemme kirvesmiehiä Päijät-Hämeen alueelle.

Asiakkaillamme on käynnissä sekä uudis- että saneerauskohteita, joissa on meneillään eri työvaiheita. Kerrothan meille hakemuksessasi, millaisissa tehtävissä sinä olet parhaimmillasi.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta kirvesmiehen tehtävistä, vastuullista työasennetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työn kesto määräytyy työmaan tarpeen mukaan. Töitä on tarjolla viikon keikoista aina useamman kuukauden kestäviin työsuhteisiin.

Kerro meille osaamisestasi hakujärjestelmämme kautta, niin pääsemme kartoittamaan sinulle sopivaa työtä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Miia Vesaselta, p. 050 435 7691, miia.vesanen@bolt.works.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Kirvesmies Lahden alueelle

Lahti
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus