Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kirvesmies Ruskeasantaan

ProMesta työllistää rakennusalan ammattilaiset pitkiin työsuhteisiin. Hyppää mukaan ammattilaisten joukkoon. Takaamme ammattilaisillemme vakaan työn.  Meillä on aina pitkät työkeikat, erittäin kilpailukykyiset palkat sekä mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Toimimme Etelä-Suomen alueella ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä ja Porvoon keskustassa.

Etsimme itsenäistä ja ammattitaitoista kirvesmiestä omakotitalojen pystytyksiin Vantaan Ruskeasantaan. Asunnoissa on harkkorungot, joten aikaisempi kokemus muurauksesta vaaditaan. Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa runkotöitä, ulkopanelointia, sisäviimeistelyjä sekä ikkuna- ja oviasennuksia. 

Edellytämme hakijoilta vankkaa kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä, siistiä työnjälkeä, itsenäistä ja omatoimista työotetta sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. 

Mikäli kiinnostuit ja olet hakemamme osaaja, jätä hakemus osoitteessa http://promesta.likeit.fi/apply/12339102
Lisätietoja arkisin klo 9-15: Veli-Pekka p. 0400 236 788 

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, hyvä palaute aikaisemmilta työnantajiltasi helpottaa työllistymistäsi.

Kirvesmies Ruskeasantaan

Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus