Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Kivityöntekijä

Kivityöntekijä, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere, Kajaani Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen kivityöliike, joka on erikoistunut monimuotoiseen kiven työstöön ja kivirakentamiseen aina näyttävistä kivimuureista vaativampiin historialisiin saneerauskohteisiin ympäri Suomen. Yrityksen työkohteet ovat usein historiallisesti arvokkaita, mielenkiintoisia työkohteita.

Etsimme nyt heille osaavaa kivityöntekijää Kajaanin 1300-luvulta peräisin olevan rauniolinnan saneeraustyöhön. Työt kohteessa alkavat 17.5. ja jatkuvat koko kesän ajan.

Työn on käytännössä betonointia ja saneeraustyötä. Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa kivialan ammattitutkintoa tai vastaavaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vaativien kivityökohteiden rakentamisesta ja saneerauksesta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen historiallisista rakennuskohteista. Lisäksi tehtävä edellyttää halukkuutta reissutyöhön. Toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa ja terveyttä. Työkohde sijaitsee Kajaanissa. Käytännössä Kajaanissa ollaan työssä viikko tai kaksi peräkkäin, jonka jälkeen tullaan kotiin vapaapäivien ajaksi. Matkatyöpäiviltä maksetaan työehtosopimuksen mukaiset matkakorvaukset. Majoitus järjestetään asiakasyrityksemme toimesta.

Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemuksesi linkin https://www.click-hp.fi/hakemus/12684 kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa, tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6507.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh 040 535 4771, sähköposti: carita.tuli@click-hp.fi.
Työpaikan osoite: 87100 KAJAANI
Palkkaus: Rakennusalan tes
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 14.05.2021
Ilmoitus jätetty: 31.03.2021

Kivityöntekijä

Kajaani
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus