Skip to main content

Kliininen asiantuntija HUS Diagnostiikkakeskus Kliininen kemia

Haluatko olla mukana kehittämässä HUS Diagnostiikkakeskuksen tiedeprojektien käsittelyä? Oletko kiinnostunut tiedeprojektitoiminnan hallinnoimisesta, parantamisesta ja toiminnan johtamisesta? Tarjoamme siihen nyt upean ja ainutlaatuisen mahdollisuuden Kliinisen asiantuntijan tehtävässä HUS Diagnostiikkakeskuksessa, HUSLABin tiedeprojektitiimissä. Tiedeprojektitiimin kliinisen asiantuntijan tehtävä on uusi ja pääset vaikuttamaan työhösi ja luomaan tehtävästä omannäköisesi. Oletko peruskoulutukseltasi esimerkiksi bioanalyytikko, kemisti tai biologi? Tällöin voit olla etsimämme henkilö.

HUS Diagnostiikkakeskus, HUSLABin Kliininen kemia -vastuualueen toiminnot sijaitsevat Meilahdessa sekä 11:ssa muussa ympärivuorokautisesti päivystävässä sairaalassa. Kliininen kemia -vastuualue tuottaa vuosittain yli 20 miljoonaa laboratoriotutkimusta.

Mitä tehtävään kuuluu?

HUS Diagnostiikkakeskuksen tiedeprojektityöpisteessä tehdään päätöksiä tutkimusten ottamisesta tehtäväksi HUSLABissa, hallinnoidaan HUSLABissa toteutettavia tiedeprojekteja ja niiden sopimuksia. Työpaikkasi sijaitsee HUSLAB-talossa Meilahdessa, ja tiimiin kuuluvat HUSLAB-talon näytteiden vastaanoton yksikön vastaava, tutkimuskoordinaattori ja projektihoitaja sekä lisäksi 4-5 hoitajaa, jotka toimivat tutkimusprojektien näytteiden käsittelyssä.

Toimit tutkimuskoordinaattorin, projektihoitajan ja tiedeprojektityöpisteen näytteiden käsittelijöiden työnjohdollisena esimiehenä. Olet merkittävässä roolissa asiakasrajapinnassa ja tutkimussopimusten valmisteluissa ja tekemisessä. Tehtävään kuuluu tiedeprojektitoiminnan toteutumisen seurantaa sekä aktiivista erilaisiin muutostarpeisiin vastaamista. Tehtävänäsi on mm. koordinoida ja kehittää projektien hallinnan prosesseja, sekä ylläpitää ja kehittää toimintaan liittyvää ohjeistusta. Teet tiivistä yhteistyötä HUSLABin muiden asiantuntijoiden ja ulkopuolisten tutkijoiden kanssa. Kehität jatkuvasti tiimisi osaamista ja prosessia asiakasnäkökulma edellä.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi tehtävä edellyttää nopeaa ja hyvää ongelmaratkaisukykyä sekä kykyä laajojen tehtäväkokokonaisuuksien hallintaan ja kehittämiseen. Sujuvat kirjalliset ja suulliset viestintä- ja neuvottelutaidot sekä hyvä englanninkielisen laboratorioalan tekstin luetun ymmärtämisen taito ovat tehtävässä menestymisen avaimia. Eduksi myös katsomme kokemuksen tutkimustoiminnasta.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Kliinisenä asiantuntijana teet merkityksellistä, monipuolista työtä ja pääset kehittämään tiedeprojektitoimintaa yhdessä HUSLABin eri ammattiryhmiin kuuluvien huippuammattilaisten kanssa. Tehtävän palkka määräytyy KVTES-työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä maksetaan työkokemuslisää maksimissaan 8%. Tehtävä täytetään 20.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haastattelu toteutetaan Teamsin välityksellä tai paikan päällä.

Tule onnellisten ihmisten joukkoon!

Haku päättyy 6.9.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kysy rohkeasti lisätietoja: Ylikemisti Hannele Kangas, puh. 050 428 6180 16.-30.8.
tai vastuualuejohtaja Tiina Mäki, puh. 050 428 6160 9.-30.8.

Kliininen asiantuntija HUS Diagnostiikkakeskus Kliininen kemia

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus