Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Klinikkaeläinhoitaja

Eläinklinikka Siili (www.siili.vet) on pieni, mutta hyvinvarusteltu ketjuihin kuulumaton pieneläinvastaanotto Kouvolassa. Klinikalla hoidetaan peruspotilaiden lisäksi myös vaativampia sisätautipotilaita sekä akupunktiota tai hammashoitoja (mukaan lukien kirurgiset hampaiden poistot) tarvitsevia potilaita.

Etsimme nyt Siilin joukkoihin

KLINIKKAELÄINHOITAJAA

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen 30.8.2021 alkaen. Klinikka on pääsääntöisesti auki 4-5 päivää viikossa ja töitä tehdään päivästä riippuen joko aamu- tai iltavuorossa.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on klinikkaeläinhoitajan koulutus tai jokin tätä vastaava tutkinto, mielellään jo jonkin verran käytännön kokemusta klinikkatyöstä pieneläinten kanssa, luonnollinen ote asiakaspalveluun sekä halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Et pelkää tarttua toimeen ja nautit toimiessasi osana tiimiä. Eduksi lasketaan aiempi kokemus KliniQ-potilasohjelmistosta ja Idexx-laboratoriolaitteista sekä erityisruokavalioiden ja lisäravinteiden tuntemus.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, vähintään suositusten mukaisen tuntipalkan, monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden osallistua jatkokoulutuksiin sekä Siilin ja Go Onin tarjoamia henkilöstöetuja.

Eläinklinikka Siili on savuton työpaikka.

Jos uskot olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, laita hakemuksesi tulemaan osoitteessa www.go-on.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Tanja Häkkinen, p. 044 723 8475, tanja.hakkinen@go-on.fi

 

 

Klinikkaeläinhoitaja

Kouvola
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus