Skip to main content

Kodinkoneasentaja

Haemme nyt asiakkaallemme Hakonen Solutions Oy:lle kodinkoneasentajaa monipuolisiin asennustehtäviin vakituiseen työsuhteeseen!

Toimeksiantajayritys

Hakonen on kodinkoneiden, huonekalujen ja pesulalaitteiden kuljetuksiin ja asennuksiin erikoistunut yritys. Hakosen asiakkaisiin kuuluvat esimerkiksi kodinkone- ja huonekaluliikkeet sekä kiinteistöt. Yrityksen toimintaan kuuluvat monipuoliset palvelut, kuten kuljetus, asennus, kierrätys, huolto, hankinta, varastointi ja terminaalipalvelut.

Tällä hetkellä Hakonen on kotiinkuljetusten ja asennusten valtakunnallinen markkinajohtaja, ja se on Suomen suurin kodinkoneiden ja pesulakoneiden huoltaja. Lue lisää https://hakonen.fi/kaikki-palvelut/


Työtehtävän kuvaus

Työtehtäviisi kuuluvat eri kodinkoneiden kuten jääkaappien, liesien sekä pesukoneiden kuljetus- ja asennustyöt. Työ on fyysistä, sillä raskaita laitteita siirretään toimitusten yhteydessä. Asiakkaiden kohtaaminen on osa jokapäiväistä työtä, joten etsimme ihmistä, joka haluaa rakentaa onnistuneita asiakaskohtaamisia.

Hakijalta toivotaan aikaisempaa kokemusta kodinkoneasennuksien parista ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Tähän tehtävään emme edellytä tiettyä koulutustaustaa, mutta perus sähkö- ja käsityökalujen käyttö tulisi hallita. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia. Kodinkoneasentajan tehtävässä voit aloittaa myös pienemmälläkin kokemuksella, sillä tehtävään koulutetaan jokaisen tason mukaan. Tässä tehtävässä asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Tehtävään saat kattavan perehdytyksen oman taustasi mukaan, jossa aluksi kuljet kokeneen asentajan kanssa, kunnes sinusta tuntuu, että hallitset työtehtävät. Hakonen tarjoaa myös hyvät edellytykset rakentaa omaa urapolkua esimerkiksi huoltopuolelle.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin, sekä satunnaisia lauantaivuoroja. Työtunteja on 37,5h/vko.

Tyypillinen työpäivä alkaa ja päättyy Vantaan terminaalilta, jossa lastataan kuorma ja käydään läpi päivän reitti. Työ on itsenäistä, ja pääsääntöisesti työssä kuljetaan yksin, mutta vaativammat toimitukset hoidetaan parin kanssa. Asiakkaisiin ollaan yhteydessä jo reitin varrella puhelimitse ja pidetään heidät ajan tasalla tilauksen etenemisestä. Tyypilliseen päivään mahtuu noin 8-10 toimitusta. Päivittäisessä työssä on vahvasti mukana työkaverit, sekä ajojärjestelijä ja esimies, joilta saa apua ja tukea tarvittaessa.

Toivomme sinulta:

  • sujuva suomen kielen taito
  • aikaisempaa kokemusta kodinkoneasennuksesta tai halua oppia
  • hyvä peruskunto

Tarjoamme:

  • vakituisen työn asiakasyrityksemme listoilla
  • motivoivan palkkauksen ja mahdollisuuden suoritepalkkaan
  • hyvät etenemis- ja kehittymismahdollisuudet

Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Tarvitsemme ainoastaan päivitetyn CV:si. Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Jos sinulle jäi kysyttävää, hausta vastaa HR-konsultti Julia Tähtinen, johon voi olla yhteydessä numeroon 040 689 3200.

-Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

Kodinkoneasentaja

Uusimaa
Espoo
Helsinki
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja