Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kodinkonehuoltaja, Lapin Kodinkonehuolto

Lapin Kodinkonehuolto on koko Lapin alueella toimiva täyden palvelun kodinkonehuoltaja, joka korjaa ja huoltaa laitteet joko asiakkaan kotona tai Rovaniemellä sijaitsevassa hallitilassa. Palveluihin kuuluvat sähkö- ja LVI-työt sekä pakettiratkaisut ilma- ja ilma-vesilämpöpumpuille, maalämmölle sekä aurinkosähköjärjestelmät. Lue lisää: https://lapinkodinkonehuolto.fi/

Toiminnan kasvaessa etsimme nyt Lapin Kodinkonehuollolle ammattitaitoista kodinkonehuoltajaa / kylmälaiteasentajaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lapin Kodinkonehuollon tiimissä pääset tekemään monipuolisia huolto- ja korjaustöitä sekä Rovaniemen toimipisteessä että asiakkaan kotona. Työ suoritetaan pääasiassa Rovaniemen alueella, mutta asiakkaita on koko Lapin alueella, joten työ saattaa sisältää jonkin verran matkustusta.

Eduksesi on, jos sinulta löytyy jo kylmäaine- ja/tai sähköluvat, mutta lupien puuttuminen ei ole esteenä työllistymiselle, sillä yrityksellä on mahdollista kouluttaa sinut tehtäviisi. Suomen kielen taito, B-ajokortti, aiempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä oma-aloitteinen asiakaspalveluasenne ovat edellytyksiä työssä menestymiselle. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / [email protected]

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus Go Onin sivujen kautta osoitteessa www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten älä odota viimeistä hakupäivää, vaan täytä hakemuksesi jo tänään!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kodinkonehuoltaja, Lapin Kodinkonehuolto

Lappi
Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 22.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti