Skip to main content

Sähköalan ammattilainen! Löytyykö sinulta osaava ja aikaansaava ote työntekoon höystettynä asiakaslähtöisellä ajattelutavalla? Miltä kuulostaisi uusi työpaikka, jossa osaamisesi ja tekemisesi arvostus näkyy jokapäiväisessä työssäsi? Työpaikka, jossa sinua odottaa aamuisin huippuporukka? Suuri mutta tiivis organisaatio, jossa voit halutessasi edetä osaamisesi karttuessa? Arnon Oy:n Kauhavan tuotantolaitoksen toiminta kasvaa ja etsimme sinua näillä – sekä monilla muilla – spekseillä kojeistoasentajaksi pitkään työsuhteeseen!

Mitä pääset meillä kojeistoasentajana tekemään?

Kojeistoasentajana työsi sisältää monipuolista sähkö- ja automaatiokeskusten kokoonpanoa, kalustusta sekä kytkentää. Työskentelet Kauhavan tuotantolaitoksellamme, vain kivenheiton päässä Kauhavan keskustasta. Tehtäväsi koostuvat erilaisista kokoonpanotyökokonaisuuksista – osa tuotteistamme on lähes tai kokonaan standardimalleja, osa taas yksittäiselle asiakkaalle piirustuksista lähtien suunniteltuja. Kun pääset sisään tuotteisiimme sekä taloomme, ja kokemuksesi meillä karttuu, voit halutessasi edetä työskentelemään esimerkiksi asiakasprojekteihin, joissa suunnittelette asiakkaan kanssa yhteistyössä räätälöidyt tuotteet alusta pitäen.

Paikkansa kojeistoasentajan työssä meillä löytää niin keksijäluonteinen Pelle Peloton kuin rutiininomaisemmasta työstä nauttiva Pertti Peruspuurtajakin. Myös molemmista nauttivalle Keskitien Kertulle löytyy meiltä mielekäs ja palkitseva rooli. Meillä Arnonilla työskentelee luonteeltaan ja taustaltaan hyvin erityyppisiä ihmisiä, ja työntekijämme arvostavat sitä, että meille saa tulla juuri sellaisena kuin on. Jos juttua riittää, työn äärellä ei tarvitse istua hiljaa, mutta hiljaisemman kaverin ei tarvitse olla suuna päänä äänessä. Toisten kanssa on kuitenkin hyvä tulla sen verran juttuun, että tiimityö ja haasteiden ratkaiseminen yhdessä luonnistuu. Ja meiltä löytyy niin hyvät työkaverit, että siitä se ei ainakaan jää kiinni!

Jotta menestyisit tehtävässä, odotamme sinulta sähköalan koulutusta sekä sähköisten piirustusten lukutaitoa.

Arvostamme lisäksi

  • Ammattimaista ja aikaansaavaa asennetta työntekoon
  • Asiakaslähtöistä ajattelutapaa
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • Omatoimista sekä täsmällistä työskentelyotetta

Miksi tulisit meille töihin – mitä tarjoamme sinulle?

Arnon Oy:llä pääset osaksi yhteisöllistä ja kehittyvää organisaatiotamme, jossa henkilöstö on yksi koko toiminnan kulmakivistä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki, mikä näkyy sitoutumisena meihin yhtä lailla, kun me sitoudumme työntekijöihimme. Henkilöstömme arvostaa erityisesti laajaa hyvinvointietuutta, henkilöstörahastoa sekä kattavaa työterveyshuoltoamme. Työntekijöidemme hyvinvointiin panostaminen näkyy selvästi esimerkiksi henkilöstökyselyissämme – työkyky ja samoissa tehtävissä jaksaminen kahden seuraavan vuoden aikana koetaan erinomaiseksi (4,3/5).

Luotamme ammattitaitoosi ja tekemiseesi, ja saat tehdä työsi rauhassa ilman, että kukaan hiillostaa niskasi takana. Kojeistoasentajan työn voimme luvata oleva todella palkitsevaa – näet heti työsi laadukkaan jäljen, ja asiakkailta saatu palaute hyvin tehdystä työstä kannustaa uusiin onnistumisiin. Meillä sinulla on myös todella lupa tehdä työsi hyvin, sillä panostamme aina laatuun ennen määrää. Henkilöstömme kokee työnsä erittäin merkitykselliseksi sekä oman työnsä tavoitteet selkeiksi (4,2/5) (Arnonin henkilöstötutkimus 2021). Olemme myös sopineet työsuhteen pelisäännöistä voimassa olevilla työehtosopimuksilla, joten sinun ei tarvitse neuvotella niistä itse.

Etsimme sinua kojeistoasentajaksi meille pitkäksi aikaa ja toivommekin, että koet meidät juuri sinulle sopivaksi työnantajaksi sekä työtehtävät omaksesi. Meille on todella tärkeää, että haluat työskennellä meillä ja voit olla omasta työstäsi ylpeä. Kun tulet meille töihin, työskentelet koeajan rekrytointikumppanimme Barona Teollisuus Oy:n kirjoilla. Toivomme, että löydät odotuksillesi vastineen työarjessasi ja haluat työskennellä meillä myös koeajan jälkeenkin. Mikäli osoittaudumme toisillemme oikeiksi kumppaneiksi, rekrytoidut meille heti toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa ilman erillistä koeaikaa.

Haluaisitko tulla meille töihin?

Mahtavaa! Jätä hakemuksesi tehtävään pian joko rekrybotin avulla tai oheisella hakemuslomakkeella.

Lisätietoja antaa mielellään rekrytointikumppanimme Baronan Roope Takala puh. 050 573 5165, roope.takala@barona.fi ja Risto Ojanperä puh. 050 4412139, risto.ojanpera@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 06.02.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: roope.takala@barona.fi, 050 573 5165

Arnon Oy Tampere

Tarjoamme asiakkaillemme teollisuuden sähkö- ja automaatiopalveluja. Palvelemme koneiden, laitteiden ja järjestelmien toimittajia etupäässä meri- kaivos- ja uusiutuvan energian sektoreilla. Olemme palvelleet asiakkaitamme yli neljäkymmentä vuotta ja kasvaneet kansainväliseksi automaatiotoimittajaksi. Nykyään olemme Pohjoismaiden suurin automaatio- ja kytkinlaitetoimittaja.

ARNONin yli 200 asiantuntijaa työskentelee kuudessa toimipaikassa kolmessa maassa: Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella, josta käsin johdamme maailmanlaajuista liiketoimintaamme.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kojeistoasentaja

Arnon Oy Tampere
62300 Kauhava
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Arnon Oy Tampere
Tampere
Barona Teollisuus
Alajärvi
Barona Teollisuus
Tampere