Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kojeistoasentaja kesätöihin Harju Elekter Oy:lle

Etsimme Harju Elekter Oy:lle Ulvilaan kytkentätaitoista kojeistoasentajaa kesätöihin 2021

Harju Elekter Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatio-tekniikan rakentajista sekä sähkönjakelu sektorin toimittajista. Ulvilassa, Keravalla ja Kurikassa työskentelee lähes 130 henkilöä.

Harju Elekter Oy on osa pörssiyhtiö AS Harju Elekteriä. Koko konsernissa työskentelee noin 800 alan ammattilaista www.harjuelekter.fi

Tuemme asiakkaittemme menestystä, täytämme lupauksemme ja panostamme pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Työskentelemme sekä sopimusvalmistusperiaatteella että projektiluonteisesti. Palvelumme kattaa asiakkaan haluaman laajuuden, esisuunnittelusta - huoltoon.

Haemme nyt Harju Elekter Oy:lle kytkentätaitoista KOJEISTOASENTAJAA kesätyöhön

Toivomme sinulta sähköalan perustutkintoa tai jos olet insinööriopiskelijana. Tulet toimimaan tuotannossa ja työhösi kuuluu itsenäinen työskentely kojeistoasentajana, joten sinun tulee osata sähköpiirustuksia.

- Työ alkaa toukokuussa 2021
- Kesto elokuun 2021 loppuun asti
- Palkkaus teknologia tes mukaan.

Edellytykset hakijalle:
- Sähkö/automaatioalan perustutkinto
- Piirustusten lukutaito

Eduksi katsotaan:
- Aiempi kokemus kytkentätöistä

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Go On Pori, pori@go-on.fi tai p. 044-9802826 (arkisin klo 9-16)

//Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.//

Hae tätä työpaikkaa

Kojeistoasentaja kesätöihin Harju Elekter Oy:lle

28400 Ulvila
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja