Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokenut instrumentointisuunnittelija

Palatko halusta päästä suunnittelemaan teollisuuden uudistuvia ratkaisuja? Tuo osaamisesi mielenkiintoisiin projekteihin ja liity monialaiseen työyhteisöömme.

Etsimme Tampereen toimipisteeseemme kokenutta instrumentointisuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Olet mukana kehittämässä eturivin ratkaisuja asiakkaidemme liiketoimintaan. Vaativissa asiakasprojekteissamme pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti. Työskentelet yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi. Lopullinen työnkuva ja vastuualueet tullaan räätälöimään henkilökohtaisten vahvuuksiesi ja työkokemuksesi perusteella.
 

Millaisia henkilöitä etsimme?

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöskentelijä. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi tunnollisesti sekä huolella. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä kykyä kommunikoida englanniksi.

Odotamme sinulta:

 • öljynjalostusteollisuuden, energiateollisuuden tai puunjalostusteollisuuden prosessien tuntemusta
 • prosessiteollisuuden kenttälaitteiden syvällistä tuntemusta ja kokemusta hankintamäärittelyjen teosta
 • ALMA, Comos, CADS tai ProElina -suunnitteluohjelmiston tuntemusta
 • tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • palvelulähtöistä toimintatapaa ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa
 • halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua. 

Lisäksi:

 • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
 • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
 • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
 • meillä on kattavat edut

  Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

  Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa.

  Haluatko mukaan?

  Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 7.12.2021 mennessä.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Business Line Director Harri Häyhä, 040 579 0335, harri.hayha@rejlers.fi.

  Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 87 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

  Kokenut instrumentointisuunnittelija

  Tampere
  Kokopäiväinen, Vakituinen

  Julkaistu 08.12.2021

  Yrityksen liikevaihto: 
  50 000 000 - 99 999 999 ?

  Jaa työpaikkailmoitus