Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokenut LVI-Asentaja

Etsimme KOKENUTTA LVI-ASENTAJAA asiakkaallemme Kuopioon!

Työtehtäviisi kuuluu kokemuksesi mukaan urakat, huollot ja kunnossapidon työtehtävät. Luemme eduksesi aikaisemman kokemuksen kiinteistöjen LVI-korjauksista ja peruskorjauksista, lämpöjohtoverkostojen huolloista ja säädöistä, sekä viemäreiden avaamisesta koneellisesti ja kuvaamisesta.

Kohteita ovat teollisuuden kiinteistöt ja laitokset, julkiset rakennukset, liike- ja toimistorakennukset, uudis- ja saneerauskohteet, asuinrakennukset ja maatilarakennukset. Asiakasyrityksemme palvelee LVIS-alan urakoissa aina huolloista korjauksiin ja toteuttaa myös putkitöiden yhteydessä tarvittavat sähkötyöt. Sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Luemme eduksesi voimassa olevan työturvakortin ja mahdollisuuden oman auton käyttöön.

Tarjoamme sinulle:
-Terveystalon työterveyspalvelut
-Terveystalon työterveysasiakkaan vaihtuvat etukampanjat
-Earn and Learn -koulutuspisteet
-Etuja liikuntakeskuksiin
-Mahdollisuuden vakinaiseen työsuhteeseen

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
heidi.hamalainen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteessa www.sihti.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hämäläinen, heidi.hamalainen@sihti.fi

Kokenut LVI-Asentaja

Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus