Skip to main content

Kokenut ohjelmistokehittäjä, Mobile SW

Oletko kokenut mobiilisovellusten kehittäjä ja haluaisit olla mukana suunnittelemassa uusimpia palveluita Polar Electro Oy:n tuoteperheeseen?

Haemme koodaamisen ammattilaista työskentelemään Polarin mobile kehitystiimeissä. Tiimien pääasiallisena tehtävänä on Polar mobiiliapplikaatioiden kehitystyö ja ylläpito (iOS & Android). 

Tässä työssä pääset tekemään Polarin asiakkaille julkaistavia mobile applikaatioita ja halutessasi voit osallistua myös kehitystiimien vastuulla olevien mobilesovellusten taustajärjestelmien arkkitehtuurin ja käyttöliittymien suunnittelutyöhön. 

Työnkuvaa ja roolia voidaan muokata hakijan oman substanssiosaamisen, henkilökohtaisten toiveiden ja vahvuuksien pohjalta. Hakijalla on myös mahdollisuus vaikuttaa, mihin tiimiin hän haluaa jäseneksi.

Tehtävässä tarvitset:

  • Vahvaa osaamista ja näyttöä osaamisesta: Android (Java & Kotlin) ja/tai iOS (Swift, Objective-C)
  • Kokemusta ulkopuolisista tietolähteistä ja API’t, kuten XML, REST, SOAP ja JSON (GitHub linkki portfolioon ja Appstore linkki tehtyihin applikaatioihin eduksi) 
  • Osaat käyttää iOS/Android kehitystyössä kolmannen osapuolen kirjastoja ja ymmärrät mitä yksikkötestaus tarkoittaa
  • Continuous integration periaatteiden soveltamista projekteissa  
  • Arvostamme kokemusta ja osaamista ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä ja työkaluista
  • Cross platform, esim. Flutter osaaminen katsotaan eduksi 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • BS / MS-tutkinto tietojenkäsittelytieteen, tekniikan alalta tai siihen liittyvästä aiheesta

Myös kiinnostus liikuntaan tai hyvinvointiin liittyviin sovelluksiin on hyödyllistä, sillä oman suunnittelutyön tulokset konkretisoituvat näkyvästi kehitysympäristössä, joka vastaa hyvin lähelle kuluttajalle päätyvää lopputuotetta.

Työpaikka

Voi sijaita pääkonttorillamme Kempeleessä tai Jyväskylässä / Tampereella sijaitsevissa tuotekehitysyksiköissämme. 

Tavoitteenamme Polar R&D ohjelmistokehitystiimeissä on Polar OS rannelaite käyttöjärjestelmän ja Polar Flow palvelun (Mobile & Web) kehittäminen saumattomaksi kokonaisuudeksi, jossa data liikkuu lukuisten eri komponenttien ja teknologioiden välillä. 

Meillä pääset näköalapaikalle kansainvälisillä markkinoilla toimivaan hyvinvointiteknologian yritykseen, jossa yhdistämme viimeisimmän tutkimus- ja valmennustiedon Polarin ekosysteemissä toimiviksi älylaitteiksi ja palveluiksi, joita miljoonat asiakkaamme käyttävät päivittäin. 

Laaja yhteistyöverkostomme aina huippu-urheilijoista, teknologiatoimittajista, digitaalisen kaupankäynnin, markkinoinnin ja tuotannon toimijoihin edellyttää meiltä monipuolista ammattiosaamista alati kehittyvässä teknologiaympäristössä. Tämä avaa poikkeuksellisen monipuolisen uranäkymän niin R&D:n sisällä, kuin muissakin toiminnoissamme.

Hyödynnämme myös laajasti etätyömahdollisuuksia ja joustavaa työaikaa, mikä sujuvoittaa työn ja arjen yhdistämistä. Työsuhde-etuuksiimme kuuluu mm. laajat terveyspalvelut, tuetut harraste- ja liikuntapalvelut omien kuntosaliemme lisäksi, sekä erilaisten virkistystapahtumien ja lajikokeiluiden järjestäminen läpi vuoden.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lisätietoja saat Mika Mustoselta +358 (0)40 543 2078. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 28.2.2021 mennessä. Tehtävä täytetään sopivan kandidaatin löydyttyä.

Kokenut ohjelmistokehittäjä, Mobile SW

90440 Kempele
Jyväskylä
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus