Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokenut rakennustyöntekijä

Etsimme Jyväskylän alueelle kokeneita rakennustyöntekijöitä!

Mikäli sinulla on useamman vuoden kokemusta voit olla etsimämme tekijä!

Työtehtävät vaihtelevat paljon kohteen ja tekijän aiemman työkokemuksen mukaan, mutta ovat esimerkiksi etuputsia, paikkauksia runkotöitä, väliseiniä, levytyksiä, purkutehtäviä, suojauksia tai sisustustöitä. Töitä on tarjolla niin uudisrakentamisen kuin saneerauskohteiden parissa.
Rakennusalan koulutus tai aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on edellytys rakennustyöntekijöille. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa olevaa työturvallisuuskortti.

Kerro meille osaamisestasi, jotta voimme keskustella mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista. Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, säännöllisen palkanmaksun ja monipuolisia töitä.

Jos olet kiinnostunut, laita hakemusta tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Laita hakemus Sihti.fi tai soita ja sovi haastatteluaika. Erja Kokkonen 040 725 1340

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Erja Kokkonen, +358 407251340, erja.kokkonen@sihti.fi