Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokkeja (10-37,5 h/vko) K-Citymarket Länsikeskus, Turku

Onko ruuanlaitto intohimosi? Haluatko kehittää itseäsi ja nähdä oman käden jäljen? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

Haemme tiimiimme ammattitaitoisia kokkeja vakituisiin työsuhteisiin (10-37,5 h/vko) K-Citymarket Länsikeskukseen Turkuun.

K-Citymarket Länsikeskus on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva K-Citymarket. K-Citymarket Länsikeskuksen uusi Food Factory tarjoilee asiakkailleen uusia innovatiivisia ruoka- ja ravintolakonsepteja. Ravintolamme tarjoavat laajan valikoiman trendikkäitä makuja maailmalta sekä laadukasta kotiruokaa, jotka asiakkaamme voivat joko ottaa mukaan, syödä paikan päällä tai tilata kotiinsa. Olemme alueemme suurin ja monipuolisin ravintola. Parhaitakin parempi. Kehitämme omia tuotteita asiakastarpeiden ja trendien mukaisesti luodaksemme parempaa asiakaskokemusta. Olet merkittävä osa työyhteisöämme ja kauppamme kokonaisuutta.

Kiinnostaako sinua napolilaisen pizzan pyörittäminen, mehukkaiden burgereiden paistaminen ja täydellisten bunien kokoaminen? Haluatko tarjota asiakkaillemme upeita kahvilaelämyksiä, suussa sulavia leivonnaisia ja belgialaisia vohveleita? Tai valmistaa alueen parasta lounasta ja mukaan otettavia take away -herkkuja? K-Citymarket Länsikeskuksen uuden Food Factoryn mestarit on nyt valittu ja he tarvitsevat taustalleen ammattitaitoisen ja asiakaspalvelua intohimolla tekevän tiimin.

Haemme uuteen Food Factoryyn työntekijöitä, jotka tulevat työskentelemään kaikissa ravintolamaailman yksiköissä: Restaurant 3:ssa, Coffee Cornerissa, Kitchenissä kuin Chef´s choice -palvelutiskilläkin. Haemme reippaita, aktiivisia ja oma-aloitteisia ammattilaisia, jotka pystyvät tarvittaessa vaihtamaan työtehtävästä toiseen. Henkilöitä, jotka ovat valmiita hurmaamaan asiakkaamme joka päivä. Apuna työssä toimivat keittiöpäällikkö Ari Rantasalo ja keittiömestari Matias Peippo.

Etsimme vuorovastaavia ja asiakaspalvelijoita koko- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin sekä extraajia tekemään satunnaisia vuoroja. Työajat tulevat olemaan maanantaista sunnuntaihin ja pääsääntöisesti päivällä ja alkuilloissa.

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen Food Factoryyn!

Toivomme sinulta:
- aikaisempaa kokemusta ruuanvalmistuksen työtehtävistä
- aitoa kiinnostusta ruuanlaittoa kohtaan ja halua toteuttaa itseään
- hallitset keittiöliiketoiminnan lainalaisuudet
- vastuunottokykyä ja kykyä itsenäiseen työhön
- vuorovaikutustaitoja
- innostunutta, uudistus- ja kehittämishaluista otetta työhön
- suomen kielitaitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
- voimassa olevaa hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:
- vaativaa, itsenäistä ja monipuolista työtä, jossa tunnet varmasti onnistumisen tunteita ja haasteita, joista on mahdollista oppia.
- mahtavan asiakaskunnan
- sinua tukevan työyhteisön ja kauppiaan
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Rantasalo, sähköposti ari.rantasalo@citymarket.fi.
Lähetä hakemuksesi 8.11.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.
K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

Kokkeja (10-37,5 h/vko) K-Citymarket Länsikeskus, Turku

Kesko Oy Kauppiaat
Varsinais-Suomi
Turku
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 03.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja