Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokkeja talvisesonkiin, Lappi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka! Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan ympäri Suomea. Paikallinen Go On tiimi on apunasi. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Oletko haaveillut muutosta Lappiin, tai haluaisitko päästä kokemaan sesongin vilkkaassa Lapin talvisesongissa nietosten keskellä?

Tartu tilaisuuteen - etsimme nyt asiakasyrityksillemme Lappiin kokkeja talvisesonkiin 2021-2022!

Go Onin kautta on huikea mahdollisuus päästä näyttämään parhain osaamisalueesi eri tyyppisissä asiakasyrityksissämme - miltä kuulostaisi työskentely esimerkiksi Rovaniemellä, missä palvelut ja luonto kohtaavat tai vaikkapa Luostolla, Ylläksellä, Utsjoella, Saariselällä tai Ivalossa keskellä kauneinta Lapin talviluontoa ja aktiviteetteja?

Kokit työskentelevät kohteesta ja aiemmasta kokemuksesta riippuen esimerkiksi ala carte-, pizza-, aamiais- tai buffetkokin tehtävissä. Edellytämme aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Tärkeintä kuitenkin on motivoitunut ja joustava työote sekä aito halu tuottaa maukkaita elämyksiä Lapin asiakkaille!

Työtä on tarjolla asiakasyritystemme tarpeiden mukaan - työtä on tarjolla muutamasta viikosta usean kuukauden sesonkiin kohteesta riippuen. Mahdollisuus on tehdä koko talvisesonki tai esimerkiksi pelkästään lyhempi joulusesonki. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme Majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta, palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Go Onin välille, jolloin työntekijällä on Go Onin ammattilaisten tuki ja kattavat henkilöstöedut käytettävissään koko työsuhteen ajan. Asunto järjestyy. 

Hae tehtävää jättämällä hakemus Go Onin nettisivuilla www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi työ- ja koulutushistoriasi lisäksi millaisesta ajanjaksosta olet kiinnostunut ja jos sinulla on jo toiveita sijainnin suhteen. Aloitamme haastattelut videohaastattelulla, johon tulee kutsu sähköpostilla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi sekä Markus Nordberg, puh: 0400926354 / markus.nordberg@go-on.fi 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Kokkeja talvisesonkiin, Lappi

Jyväskylä
Lappi
Tampere
Joensuu
Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 06.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus