Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki (35 h/vko) Neste K Tuuliruusu, Mäntsälä

Oletko oma-aloitteinen ja kiinnostunut liikenneasematyöstä? Neste K ilahduttaa ihmisiä paremmalla pysähdyksellä kaupungissa ja matkan varrella. Neste K -asemat on uudistettu ruokaisiksi ja viihtyisiksi liikenneasemiksi. Asiakkaille tarjotaan laadukkaat ja yksilölliset liikennepalvelut paremman pysähdyksen taktiikan mukaisesti nopeasti ja vaivattomasti.

Haemme kokkia (35 h/vko) vakituiseen työsuhteeseen Neste K Tuuliruusuun.

Tarjolla on monipuolinen toimenkuva, ehkäpä Uudenmaan mukavimmat työkaverit sekä viihtyisä ja toimiva työympäristö, jossa saa ilomielin pistää oman ammattitaitonsa likoon. Liikaa emme voi korostaa rentoa työyhteisöämme – vaikka otamme asiakkaamme ja työmme vakavasti, niin töitä tehdään huumorilla höystettynä pilke silmäkulmassa. Kokkimme työskentelevät aamu- ja iltavuoroissa, ja asema on auki 7 päivää viikossa.

Jos olet jo hiukan kokemusta kerännyt, täysi-ikäinen, oma-aloitteinen, luova, reipas, täsmällinen, paineensietokykyinen ja positiivisella asenteella varustettu henkilö, voit olla hakemamme kokki. Vilkkaalla liikenneasemallamme pääset toteuttamaan itseäsi monipuolisen lounas- ja salaattipöydän valmistuksessa, à la carte - ja pikaruoka-annosten tekemisessä sekä jatkamaan upean vitriinivalikoimamme ylläpitoa ja kehittämistä yhä houkuttelevammaksi katseenvangitsijaksi. Uudelle kokillemme annetaan myös Subway-koulutus. Suuri plussa on, jos et kaihda työskentelyä asiakasrajapinnassa, sillä osa iltavuoroista toteutetaan ns. hybridivuoroina, jolloin myös asiakaspalvelu kassalla kuuluisi toimenkuvaan.

Toivomme sinulta:
- aikaisempaa kokemusta ruuanvalmistuksen työtehtävistä
- oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
- iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- suomen kielitaitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä sekä aamu- että iltavuoroissa, kaikkina viikonpäivinä
- voimassa olevaa hygieniapassia

Voit olla urasi alussa tai kokenut konkari. Aiemmasta asiakaspalvelu- tai kassakokemuksesta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi 5.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa kauppias Jonna Karvonen, puhelimitse numerosta 0400766471 tai sähköpostitse osoitteesta [email protected].
Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti