Skip to main content

MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE
Kokki, joka jaat kanssamme intohimon ravintolaelämysten tuottamiseen.

Keittiötiimiläisemme loihtivat päivittäin fantastisia ruoka-annoksia nautittavaksi ystävien ja tuttavien kesken. Toivomme, että arvostat meidän laillamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettavaa ruokaa, tuoreita raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja haluat kehittää ruokakonseptiamme edelleen.

Tehtävinäsi ovat perinteiset kokin tehtävät, ruokakonseptien toteuttaminen, ilmapiirin ylläpitäminen ja yhteistyön varmistaminen. Perehdytät myös työsi ohessa harjoittelijat ja uudet tiimiläiset tehtäviin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön, laajan talon edut ja hyvät kehitysmahdollisuudet.

Tarjoamme viihtyisän työn ja hyvät työajat 90h /3 vko - jaksolla.

Otathan yhteyttä nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 24.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: aleksi.heinonen@barona.fi, 0505764153

Scandic Hotels Oy

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju, jolla on toiminnassa tai kehitteillä yli 280 hotellia ja 57 000 huonetta 6 eri maassa. Scandic työllistää 18 000 tiimiläistä. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kokki

Scandic Hotels Oy
Kuopio
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Kuopio
Seinäjoki
Tampere