Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Kokki

Haemme ammattitaitoista, energistä ja oma-aloitteista kokkia monipuolisiin ja haastaviin tehtäviin mielenkiintoiselle toimialalle Lohjan sairaalaan. Työsuhde on vakituinen. Toivomme, että voit aloittaa työt 23.8. tai sopimuksen mukaan.

Pääasiallisia työtehtäviä ovat ruoanvalmistus ja siihen liittyvät esivalmistelu- ja jakelutehtävät. Perusruoanvalmistuksen lisäksi hallitset erityisruokavalioiden valmistuksen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 5.45 – 16.30 välille. Työ sisältää viikonloppu- ja pyhätyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä kehittyvällä alalla sekä ison työnantajan tuen.

Työssä menestyminen edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi yhteistyökykyä ja positiivista asennetta. Odotamme sinulta myös tarkkuutta, luovuutta ja vankkaa työskentelyotetta.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa hygieniapassia, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää fyysistä työkykyä. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun 16.8. mennessä

Tehtävän kelpoisuusehdot

Alan ammattikoulutus ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.

Yhteystiedot

Palveluesimies Viveca Honkanen, p. 019 380 1315

Kokki

HUS
Lohja
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus