Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokki

Etsimme nyt asiakkaallemme Shell Helmisimpukkaan

KOKKIA

vakituiseen työsuhteeseen Muuramen toimipaikkaan. Työtunteja on tarjolla 90h/3vko.

Restel on Suomen suurin ravintolapalveluiden tarjoaja yli 200 ravintolan myötä, työllistäen yli 1800 henkilöä. Operoimme sekä kotimaisia suosikkeja että tunnettuja kansainvälisiä brändejä kautta maan aina Helsingistä Rovaniemelle ja Vaasasta Joensuuhun. Lue lisää: https://www.restel.fi/tyonhakijalle

Kokkina työnkuvaasi kuuluu lounas- ja annosruokien valmistamisen lisäksi kassatyöskentelyä, vitriinituotteiden valmistusta ja tiskausta sekä salin siisteydestä ja tavaroiden ylläpidosta huolehtimista.

Etsimältämme henkilöltä löytyy ravintola- tai suurtalouskokin tutkinto ja aikaisempi kokemus tehtävistä katsotaan eduksi. Kaikkiin tehtäviin tarjotaan myös kattava perehdytys, joten älä epäröi jättää hakemustasi, mikäli aiempaa kokemusta ei vielä löytyisikään. Tärkeintä meille on, että Sinulta löytyy myyntihenkinen, positiivinen ja oma-aloitteinen sekä reipas asenne työtä kohtaan kiireisemmässäkin ympäristössä.

Työajat sijoittuvat klo 04.30–00.30 väliselle ajalle.

Tarjoamme monipuolisen ja vauhdikkaan työnkuvan huipputyöporukassa, kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä alalla. Lisäksi saat Restelin loistavat henkilöstöedut ja suuren talon urakehitysmahdollisuudet.

Oletko etsimämme huipputekijä porukkaamme? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Go On Jyväskylä, 044 334 6315, [email protected]. Mikäli kiinnostuit jo, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian http://go-on.likeit.fi/apply/39335401 kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti