Skip to main content

Kokki, ABC Teivo, Ylöjärvi

ABC Teivo tarjoaa monipuolisia palveluita ja eväitä moneen lähtöön. Meillä on mahdollisuus nauttia aamiaista ja lounasta sekä herkutella Arnoldsin donitseja. Meiltä löytyy ABC-Ravintolan makeat ja suolaiset vitriinituotteet. Lisäksi palveluvalikoimassamme on esimerkiksi à la carte, Hesburger sekä Sale. Palvelemme asiakkaita vuoden jokaisena päivänä klo 6-24. Liikennemyymälämme sijaitsee Vaasantien varressa Ylöjärven suunnalla, noin kolmen kilometrin päässä Lielahdesta.

Haemme ABC Teivon timanttiseen tiimiin

KOKKIA

vakituiseen (60-90 h / 3 vko) työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta kokin koulutusta. Emme pistä pahaksi, vaikka työkokemustakin jo löytyisi, mutta meillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Kaikkein tärkeintä on, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on kivaa. Työ on hektistä vuorotyötä, joten työssä vaaditaan ripeyttä ja mielellään mahdollisuutta työskennellä niin aamuisin, iltaisin kuin viikonloppuisinkin. Toivomme sinulta erityisesti reipasta asennetta ja aitoa halua tehdä keittiötehtäviä. Tervetuloa osaksi meidän huippuporukkaa Ylöjärvelle!

Täältä voit tutustua liikennemyymälätyöskentelyyn:

http://www.youtube.com/watch?v=Ep8Fo6_nPzs

Tarjoamme sinulle:

  • yhteisöllisen työpaikan, jossa työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. Hyvinvoiva työntekijä on meille paras mahdollinen asiakaspalvelija.
  • innostavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan
  • paikan kehittyä ja vaikuttaa
  • muuttuvia työtilanteita, joissa kartutat arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi.

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka:

Lisätietoja tehtävästä antaa liikennemyymäläpäällikkö Saara Järvi, puh. 010 767 2725.

Kuulisimme sinusta mieluusti pian, mutta haethan meidän työkaveriksemme viimeistään torstaina 18.8.2022.    

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä rekrytointiprosessin edetessä ja kutsumme soveltuvimmat hakijat haastatteluun. Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, kirjaathan tarkan työhistoriasi jo työhakemukseesi. 

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä kumppanimmeEezynkanssa.www.eezy.fi 

  

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 210 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki, ABC Teivo, Ylöjärvi

Eezy Oyj
Pirkanmaa
Tampere
Ylöjärvi
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti