Skip to main content

Kokki, Amarillo Rovaniemi

Rovaniemen Amarillo huokuu tunnelmaa - tuoreista raaka-aineista valmistetut klassikkoherkut ja uutuudet pienempään ja isompaan nälkään kutsuvat herkuttelemaan vaikka isommallakin porukalla. Rento fiilis houkuttelee elämysten pariin uudestaan ja uudestaan! Lue lisää: https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/rovaniemi/amarillo-rovaniemi

Etsimme nyt osaksi Rovaniemen Amarillon keittiön tehotiimiä KOKKIA joko kesäksi tai pidempiaikaisiin työsuhteisiin.

Amarillon kokkina päivät eivät taatusti toista toisiaan - jo monipuolinen lista, rempseä ilmapiiri ja kannustava työyhteisö allekirjoittavat sen, että töissäkin voi olla hauskaa! Uran alussa olevalle kokille Amarillo on loistava paikka uuden oppimiseen. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta keittiössä työskentelystä, suomi sujuu sinulla keittiön työkielenä, sinulla on avoin asenne ja intohimo ruoan laittoon ja sinulta löytyy jo hygieniapassi. 

Oman käytettävyytesi mukaisesti työssä on mahdollista työskennellä joko kesän ajan tai pidempään. Sopimuksellesi taataan takuutunnit 90h/3vk. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja jätä hakemuksesi www.go-on.fi - sivujen kautta. Kerro hakemuksellasi aiemmasta työkokemuksestasi tai liitä CV hakemukseesi, sekä kerro mille ajalle haet työtä. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki, Amarillo Rovaniemi

Rovaniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti